49 kg sok 164 cm-hez?

Egy 49 kilosnak is lehet pocakja
koszi a valaszt!

A 164-hez az 54 az ideális.
Ha kifejezetten egy testrészeddel van gondod akkor ne a fogyáson gondolkodj, hanem alakítsd a tested a megfelelő edzéssel.
Fogynod nem kell.

Ismeretlenül könnyen oltogatsz, utolsó.
de azert kossz

en 163 vagyok es 80 kg, barmit felvehetek, mondjuk a hasam lapos,van fenekem meg combom, de feszes nem az a plöttyedt.ha belegondolok lefogynek akar 50 re is csont es bör lennek.
úgyh nem azt kell nezni amit a mérleg mutat, hanem amit a tükörben latsz.

Nem sok. Így is sovány vagy.
Ha van pocakod, akkor vagy gyenge a hasfalad, vagy valamit nem bírsz és puffadsz, vagy annyira vékony vagy, hogy az is látszik, ha kicsit eszel, vagy rossz a tartásod, vagy valami problémád van (nőgyógyászati gondok, emésztőrendszeri gondok). Ezek egyike sem fog megoldódni azzal, hogy még tovább fogysz.

És akkor mi van, ha van egy kis poci? Világvége?
Ennyire üres az életed, hogy ezen problémázol?
Hali! En is 164cm voltam most sikerult vegre visszahiznom 50kgre mert par honap alatt lementem 47re. En azt vettem eszre h tul vekonyak lettek a labaim amire mar a baratom is azt mondta hogy nem annyira secy es a mellembol meg a fenekembol fogytam. Szoval eleg hulyeseg volt es alig tudtam visszamenni 50re h legyen ujra mellem. Szoval szerintem menj el kondiba es ha az edzonek azt mondod h csak a hasadbol akarsz fogyni akkor olyan edzes tervet csinal neked es nem a melledbol fogsz veszteni :) ez az en tapasztalatom
17/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!