Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha a kertben futok is ér...

Ha a kertben futok is ér valamit vagy felesleges időpocséklás?

Figyelt kérdés

Nagy kertünk van, picit emelkedős, kb 80 méter hosszú.

Ha csak ott futnék is ér valamit?

tegnapelőtt 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Nem az a kérdés, hogy ér-e valamit, hanem hogy tudod-e rendszeresen csinálni.

Erre viszont 99%-ban az a válasz, hogy nem. Kertben futni túl unalmas ahhoz, hogy az ember heti 3-szor 1 órát fusson.

Kimenni a természetbe és futni egyet az más, az motivál. De még egy sportpályán is motiválóbb futni a köröket, bár én arra se tudtam rávenni magam, sztem csak a versenysportolók motiváltak hozzá, akiknek nincs a közelében rendes futóút.

Én azt mondanám hogy ha más lehetőség nincs, vegyél egy futópadot.

tegnapelőtt 17:16
 2/8 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem is az a baj ezzel, hogy annyira monoton, hogy pszichésen nem lehet bírni az ilyen kis távokon való ismétlést.

Én imádok futni, de már egy negyed maraton is tud néha unalmas lenni, pedig én a városban futok, olyan útvonalon, ahol kedvem van (egy félmaratonhoz meg kb. egész Debrecent be kell barangolni...).

tegnapelőtt 17:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sokkal kisebb helyem volt kertben, én szerettem ott futni. Ha elfáradtam nem kellett annyit visszafele mennem és nem látta senki mennyire béna vagyok. Minden nap futottam volt hogy többször is. Szerintem a futásban a leg latványosabb a fejlődés.

2 hónap alatt a fél perc kocogásból eljutottam a 20 perc futásba -lihegés nélkül.

tegnapelőtt 18:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha kezdő vagy, akkor nem rossz, és abszolút több mint a semmi. De egy idő után vsz nem lesz elég. Lehet egyébként cifrázni, pl térdemelésben/sarokemelésben futás, sprint, ugrások stb. Ha minden nap tudsz edzeni, mindennap egy kicsit többet/gyorsabban fogsz tudni futni.
tegnapelőtt 20:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom,igazából nem szeretem ha valaki lát,biztos gondolná mit bénázik...futhatnék az utcán is,faluban lakunk. Vagy a kertünk mögött már csak rét van meg földutak.
tegnap 05:37
 6/8 anonim válasza:
100%

Serintem ez egy nagyon jo lehetoseg. En mindenkepp elkezdenek a helyedben edzeni, novelnem a tavot (koroket, oda-vissza futast), mmajd ha magabiztosnak erzed magad akkor kiprobalhatod a kinti futast.

De ha masok velemenyetol tartasz, az mondig ott lesz. Persze, ha mar jobban megy, akkor magabiztosabb vagy, d emindig vannak jobbak- nm sertesbol. En egyebkent sportolo vagyok, es nem tudom a testalkatod milyen, de ha egy nagyobbdarab embert meglatok furni, mindig megorulok neki, es tisztelem, hogy belevagott. De ha te "biztonsagosabbnak" erzed otthon, akkor csinald ott, a lenyeg, hogy nekiallj, es kitartoan dolgozz

tegnap 08:15
 7/8 A kérdező kommentje:

62 kg és 160 cm.

A hasam,combom és fenekem ami nem tetszik igazából. Nem tudom,hogy a futás segítene-e ezeken a területeken.

tegnap 11:13
 8/8 anonim válasza:
6 vagyok. Igen, a futas minden teruleten segit. Hosszutav leginkabb.
tegnap 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!