Miért nem képesek egyesek tudomásul venni, ha egy kérdés tárgytalanná válik? Miért kell ízekre szedni a kérdezőt?
Ehhez konkrét példa kéne, biztos tudsz hozni.
Lehet csak unatkoznak, lehet szerintük még nincs lezárva... Bármi lehet
Általában addig írnak amig a kérdező reagál.
Ha azt nem teszi hamar kifulladnak a kèrdések a csendbe.
Ki bántott, mesélj!
Amúgy te nem az a csávó vagy, aki itt mindig háztartásbeli nőt és mellé lakókocsis hippi élethez szeretőt keres? :D Ő szokott minden szón megsértődni, aztán külön kérdést kiírni róla. :D
Elég vegyes válaszok jöttek, árnyalt a kép.
Azért nem válaszoltam az este/éjszaka folyamán, mert nagyon elálmosodtam. Rémálmok miatt ébredtem fel ami szerencsére egy évben talán, ha kétszer fordul elő nálam, de nem többször.
Például:
Azért írtam ki kérdést, mert elő szokott fordulni, hogy a párom erőteljesen elutasítja valamilyen ötletemet és visszaigazolást szerettem volna: melyikünk elképzelése esik a "gond nélkül megvalósítható tervek" kategóriájába.
Rendben van, legyen neki igaza. Nem szeretem a feszült légkört, és igyekszem akkor hallgatni. Megoldást kellett volna valamire egy viszonylag égető problémára, de nem járok sikerrel. Ez van.
Ettől függetlenül bármilyen "képtelenség" egy ötlet, az nem lehet megoldás, hogy valakinek mindenáron kikezdem a jó hírnevét. Ráadásul nyilvános oldalon.
Még név nélkül és arc nélkül sem!
Miért csodálkozunk az összetartás hiányában a való életben? A magyar nyelvet beszélők nemzetségében többnyire nincs értelmes vitakultúra.
Ezen az oldalon olyan megnyilvánulások vannak, amiről egyik ismerősöm azt mondta, hogy a külföldiek biztosan rossz véleménnyel vannak honfitársainkról. (Mármint külföldiek is nézik az oldalt.)
Értelmes, átgondolt érvek felsorakoztatása. Ez az, ami hiányzik.
Ha másként nem megy, akkor nem kérek semmilyen megnyilvánulást. Tovább lehet lapozni és más kérdésekkel megválaszolásával foglalkozni.
A szóismétlések a kora reggeli órák miatt fordulhattak elő.
(Kétszer-háromszor is átolvastam az egész szöveget, és mégis kikerülte a figyelmemet.)
Egyébként sokan nézzük a kérdéseket amiket már megválaszoltunk. Úgy értem hogyha érkezik bele válasz akkor megnézzük mi az, míg másoknak örök 99 jelölés lóg a megválaszoltaknál, őket ez kevésbé érinti.
De pl én is tapasztaltam hogy néha több hetes sőt hónapos kérdésre is beesik vmi szélsőséges hülye, aki úgy érzi az ő véleménye nagyon fontos, és odaír valami hergelőt, vagy teljesen hibás / dezinfós / félrevezető ostobaságot a már lezárt és megtárgyalt kérdéshez. Többnyire a végső helyes válasz ellentétét. Na most a viták ilyenkor simán újraindulnak. Sokan vagyunk olyanok hogy próbálunk tenni arról, hogy ne a hülyeség és tévinfó terjedjen. Szóval ez a két dolog is közrejátszhat még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!