Ha nem kapom meg ma estig a holnapra szóló állásinterjú emlékeztetőt, akkor vehetem tárgytalannak a dolgot, vagy mindenképp menjek el az interjúra?
Figyelt kérdés
A kérdés szerintem adott. Telefonban mindent tisztáztunk, szóval az alapvető infókat megbeszéltük. Viszont bennem van az, hogy ha az illető hölgy elfelejti elküldeni az e-mailt, akkor a holnapi interjúra is magasan tesz rá. Előfordult mással is ehhez hasonló?2023. márc. 7. 15:51
1/6 anonim válasza:
Nem teljesen értem. Ha telefonon mindent tisztáztatok, milyen e-mailre vársz?
2/6 anonim válasza:
Kifejezetten ígérte, hogy küld e-mailt? De akárhogy is, ha mindent megbeszéltetek telefonon, akkor menned kell, mert várni fognak.
3/6 anonim válasza:
Ha telefonon megbeszéltetek mindent, akkor le van zsírozva az interjú.
De miféle cég az, ahol még mindig személyesen mennek az interjúk és nem online?
4/6 A kérdező kommentje:
A hölgy elmondta telefonban, hogy küld majd emlékeztető e-mailt a holnapi nappal kapcsolatosan(hogy hova kell menni, kit kell keresni stb). Mivel nem kaptam meg az e-mailt, és nem vette fel a telefont így eléggé bizonytalannak tűnik nekem ez az egész. Természetesen elfogok menni mindenképp, mert jó melónak tűnik, csak kicsit fura.(Tudom hova kell menni szerencsére) Az esetek 95%-ban megkapom az állásinterjúhoz kapcsolódó emlékeztetőt, de most valahogy mégsem érkezett meg. :D
2023. márc. 7. 16:15
5/6 A kérdező kommentje:
Ez egy raktáros(betanított jellegű) munka. Mellesleg már régen nincsen Covid. A legtöbb helyen már visszaálltak a régi rendszerre.
2023. márc. 7. 16:17
6/6 anonim válasza:
Napvégén rakerdeztem volna telefonon , hogy másnapra várnak interjúra de a beìgèrt email nem jött meg. Aktualis-e mrg igy is a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!