Ápolóként állásinterjún? (Állami kórházban)
Figyelt kérdés
Aki már résztvett ilyenen és egészségügyi dolgozó,tőle kérdezném, hogy mire számíthatok, mit fognak kérdezni.... És mit érdemes ilyenkor nekem kérdeznem (munkaidő, fizetés....)?2023. febr. 27. 22:40
1/7 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem, hogy első munkahely lesz.
2023. febr. 27. 22:47
2/7 anonim válasza:
Választhatsz, hogy a kezed nyújtod ki, vagy a lábad. Valamelyiket meg kell, hogy csókolják, ha ilyen munkára jelentkezel. Nincs nagy tolongás...
3/7 anonim válasza:
kb annyit fognak kérdezni, mikor kezdesz.
4/7 anonim válasza:
3-asnak igaza van.
A fizetés pedig a bértábla alapján történik, arról felesleges lenne beszélni.
6/7 anonim válasza:
“És mit érdemes ilyenkor nekem kérdeznem”
Amire kíváncsi vagy
7/7 anonim válasza:
egy állami intézményben az eüben ez az állásinterjú csak formaiság. Ugyis ott a próbaidő és ha nem felelsz meg az oszályvezető ápolónak és orvosnak valamint nem tudsz beilleszkedni a gárdába akkor az első hónap végén próbaidő alatt megköszönik, vagy átirányítanak másik részlegre.
Üdv egy eü szakdolgozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!