Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mikor jönnek már rá az emberek...

Mikor jönnek már rá az emberek, hogy az 'okos'telefon egy haszontalan, felesleges, időpocsékoló eszköz?

Figyelt kérdés

2013. júl. 6. 13:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

Neked az! És ami neked az, nem biztos, hogy másnak is az.

Rengeteg funkciója van, ami nagyon hasznos.

Ami neked nem tetszik az ellen nem feltétlen kell kampányolnod.

2013. júl. 6. 13:50
 2/12 A kérdező kommentje:
Az emberek 95%-a csak facebookolásra használja, tehát az hogy sok mindent tud kb nem mérvvadó! ok a GPS az hasznos, azt még megértem, de amúgy nem több az egész holmi ócska divatnál..
2013. júl. 6. 13:52
 3/12 intrepid ***** válasza:
71%
Csak neked haszontalan, mert nem érted, mert magas neked, mint tyúknak az eperfa.
2013. júl. 6. 13:53
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
+ fényképező, bárhol megkapod az emailt, netezhetsz, játszhatsz, olvashatsz, film, zene stb stb... Én spec nem vok fészen, de jah arra is jó.
2013. júl. 6. 13:55
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem, egyszerűen nincs rá szükségem. A telefon az telefonálásra való, nem játékra meg pötyögésre! Vicces látni ahogy az utcán szenvednek vele az emberek..
2013. júl. 6. 13:56
 6/12 A kérdező kommentje:
4. : erre még a klasszikus telefonok is képesek..
2013. júl. 6. 13:56
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
Olvastl könyvet 2,4 colon és minimum 3,5ön? Film ugyanez. Ha netről kell vmi azon jobb a net? Gps? Kép, email? A hagyományoson van office ha kell a meló miatt hirtelen, soroljam? Próbáld ki mielőtt fikázod.
2013. júl. 6. 14:00
 8/12 anonim ***** válasza:
71%
Kèrdező, laptopot/PC-t használsz? Mondjuk böngèszèsre, PowerPoint ès egyèb prezentációk, dokumentumok kèszítèsère, játèkra, zenehallgatásra, filmnèzèsre, chatre ès mèg millió dologra? Egy normális okostelefon ezeket az igènyeket maximális módon kielègíti. Ès akkor 1.5 kiló helyett cipelsz 1.5 dekát.
2013. júl. 6. 14:00
 9/12 anonim ***** válasza:
78%

Én speciel imádom. Rajta van egy csomó felhő alkalmazás. Elérem az otthoni gépemet, házi média centert is ezzel vezérelem. GPS. Céges adatokat 2mp alatt elérem, nem csak ezzel a telóval bármelyikkel amelyik androidos.

Barátom le vagy maradva...

Felhő alkalmazás a jövő technológiája. És okos telefon nélkül szart sem ér.

Ne a pisi tinikből indulj ki.

Mások sokkal komolyabb dolgokra használják. Nálam simán kiváltott egy notebookot. Már megbocsáss de azt nehéz lenne zsebben hordani.

Ha valamihez nem értesz, előbb tájékozódj aztán fröcsögj.

2013. júl. 6. 14:04
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen silány hozzáértéssel én ne ugatnék.Attól mert neked haszontalan másnak még rendkívül hasznos.Pl.:nekem,végre nem kell cipelnem azt a bazi nagy 3 kg-os laptopot,nem kell vinnem könyvet,nem kell külön DVD,MP3 meg stb lejátszó,nem kell jegyzetfüzet,nem kell GPS és még sorolhatnám mivel az okostelóm mindezt kiváltotta.Egy kis készülékkel egy csomó dolgot tudtam kiváltani.

Attól hogy neked semmi értelme attól még nem kell fikázni.Vegyél akkor rendesen sima,hagyományos telefont ha neked így tetszik.

2013. júl. 6. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!