Társkeresőkön tényleg ennyire felesleges ismerkedni, szerintetek is csak egy időpocséklás?
miért lenne az?
2 barátnőm volt eddig társkeresőről.
az előző 9 hónapig.
a jelenlegi pedig lassan 13. :D szóval én csak támogatni tudlak.
jah és egyiksem ronda, meg undorító, meg belül semmi kívül mitatós lány....
mind a kettő komoly volt, és idő, meg ismerkedési elhetőség híjján voltak netes társkersőkön. szóval vagy csak szernecsém volt, vagy tényleg ti csináltok valamit nagyon rosszul.
látod, válogatós vagy, azt tudod magadról, de fogadok hogy eléggé népszerűtlen vagy alányok körében mert átlagos vagy, vagy még átlag alatti.
igényeid meg a plafonon. akkro hogy is van ez?!
hameg ígyvna akor vagy tegyél azért hogy joll nézz ki, vagy elégedj emg átlag lányokkal. ennyi.
Én ismerek párt akik így jöttek össze, de amúgy én azt látom h inkább csak a pénzt akarják legombolni az emberről.
Lásd elit társ ahol csak úgy használhatod az oldal minden funkcióját ha megadod a bankszámla számod.
Szerintem időpocsékolás.A legtöbben csak szexet akarnak..szórakoznak vagy csak simán elmebeteg.Arról nem is beszélve hányan el vannak ájulva maguktól és olyan elvárásuk van...csak nem gondolja végig mit tud nyujtani cserébe.Engem a leginkább az zavar hogy unalmasak..nincs egyikben se fantázia.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!