Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Társkeresőkön tényleg ennyire...

Társkeresőkön tényleg ennyire felesleges ismerkedni, szerintetek is csak egy időpocséklás?

Figyelt kérdés
Semmi hasznát se látom az egésznek, alig van fent olyan nő akit szívesen megismernék, mert nem jönnek be meg nem tudnék velük elképzelni semmit, és akik tetszenének képek vagy bemutatkozás alapján meg nem válaszolnak. Korlátozva vannak a levelek pénzlehúzás az egész vagy lehet azért nem írnak mert kapják a napi 100 levelet. Többen mondták, hogy ismerkedjek ezeken az oldalakon, de ezek miatt rühellem az egészet. Mellé egy nagyon jó képet is kitettem magamról. Élőben ismerkedést meg mostanában mindig próbálgatom, csak sajnos kissé beszédhibás vagyok, és ez eléggé hátráltat. 23/F
2013. júl. 23. 11:35
 1/10 anonim ***** válasza:

miért lenne az?

2 barátnőm volt eddig társkeresőről.

az előző 9 hónapig.

a jelenlegi pedig lassan 13. :D szóval én csak támogatni tudlak.

jah és egyiksem ronda, meg undorító, meg belül semmi kívül mitatós lány....

mind a kettő komoly volt, és idő, meg ismerkedési elhetőség híjján voltak netes társkersőkön. szóval vagy csak szernecsém volt, vagy tényleg ti csináltok valamit nagyon rosszul.

2013. júl. 23. 11:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Ja, nekem is ugyanez van. Igaz én lány vagyok, ezért kapok ha nem is 100 de napi kb. 1 levelet, de én sem érzem azt senkinél hogy húú na ez tudna érdekelni. Élőben is ugyanez van.
2013. júl. 23. 11:40
 3/10 A kérdező kommentje:
Milyen levelet írtál neki és milyen bemutatkozást írtál magadról?
2013. júl. 23. 11:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Tudom magamrol, én is hogy válogatos vagyok, de egy rendes komoly kapcsolatot keresek, és nem azt hogy lefekedjük az összes nővel akik fent vannak. Lehet ritka számban vagyok, de ez van.
2013. júl. 23. 11:41
 5/10 anonim ***** válasza:
53%

látod, válogatós vagy, azt tudod magadról, de fogadok hogy eléggé népszerűtlen vagy alányok körében mert átlagos vagy, vagy még átlag alatti.

igényeid meg a plafonon. akkro hogy is van ez?!

hameg ígyvna akor vagy tegyél azért hogy joll nézz ki, vagy elégedj emg átlag lányokkal. ennyi.

2013. júl. 23. 11:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Én ismerek párt akik így jöttek össze, de amúgy én azt látom h inkább csak a pénzt akarják legombolni az emberről.

Lásd elit társ ahol csak úgy használhatod az oldal minden funkcióját ha megadod a bankszámla számod.

2013. júl. 23. 11:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Ellitársrol sok pozitívumot hallottam, talán majd kipróbálom.
2013. júl. 23. 11:58
 8/10 anonim válasza:

Szerintem időpocsékolás.A legtöbben csak szexet akarnak..szórakoznak vagy csak simán elmebeteg.Arról nem is beszélve hányan el vannak ájulva maguktól és olyan elvárásuk van...csak nem gondolja végig mit tud nyujtani cserébe.Engem a leginkább az zavar hogy unalmasak..nincs egyikben se fantázia.

27/L

2013. júl. 23. 12:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Unalmasak és nincs fantázia? Lehet, hogy tényleg bereggelek már valami álcsajkaként, és megtudom miket írkálnak.
2013. júl. 23. 13:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem fölösleges a társkereső, amellett meg erőltetett is, úgyhogy érdemes elkerülni.
2013. júl. 23. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!