A társkeresőkön található pasik tényleg olyan bénák?
Ettől még nem bénák, legalább tesznek valamit az ügy érdekében.
Sokan meg csak szex kapcsoltatot keresnek.
Ezt a netes ismerkedős dolgot nem úgy kell elképzelni, hogy akik ott vannak, csak így ismerkednek. Nem, ez csak egy lehetőség az ismerkedésre.
Szerintem nagyjából egyezik az arány a fiúknál/lányoknál a "nyomiságot" illetően, ezek az arányok sztem kb ugyanolyanok, mint az utcán :D
Amit én tapasztaltam, az az, hogy sok a bunkó, sokan másnak mutatják magukat, mint amilyenek. Illetve kb mindenki a fotó alapján ítéli meg a másikat, amely nem biztos, hogy célravezető, pl. egy kevésbé jó fotó esetén.
De igazán úgyis csak élőben derül ki, hogy ki milyen. Onnantól kezdve, hogy személyesen találkoznak a felek, tök ugyanaz minden, mint a "normál" ismerkedésnél.
Kérdező itt most várhatsz reális válaszra, de úgyse fogsz, mert most megsértettél egy csomó pasit, aki társkeresőn van és felismerte, hogy tényleg nem valami sikeres élőben.
Általában viszont tényleg ez a szomorú igazság. Nagyon sokan nehezen ismerkednek élőben.
Akik jól néznek ki, meg szerintem vagy nagyon válogatósak és nem találnak olyan lányt a környezetükben, ami nekik megfelelne vagy nem komoly kapcsolatot keres, de akár önfényezés miatt.
Egyszer voltam fent és nagyon sokan csak barátkozni voltak fent... az is meglehet.
Sajnos van sok - ahogy mondod - nyomi, meg bunkó, beképzelt, meg segg hülye, meg erőszakos is, de az az igazság, hogy a lányok részéről is.
Ki kell fogni! Ahogy az életben is.
Társkeresőn talán hamarabb szűrhető a lelkileg defektes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!