Neten társkeresőkön kívül milyen ismerkedési lehetőség van?
"ki kéne menni néha az utcára is emberek közé ;)."
Eddig oké. Van egy műsor az egyik adón, a "Hogyan készült?" Ott végig mutatják a munkafázisokat, ahogyan az alapanyagból késztermék lesz. Ebben az esetben csak a kezdőfázist és a végeredményt mutatod, a közbenső részeket nem.
Ilyen életkorban nem neten sokkal nehezebb, lévén, hogy a nők java része már házas, és gyerekeket nevel. Ha csak azt nézzük, hogy pl. utcán hányat kéne leszólítani, hogy egyedülálló akadjon közte, máris csóválhatjuk a fejünket, és még azt nem vettük számításba, hogy van-e közös szimpátia stb. A neten meg nem azok keresgélnek, akik házasok, legalábbis javarészt. Szimpla logika.
Tudom, hogy divat előítéletesnek lenni a nettel kapcsolatban, nehogy az embert kockának vagy lúzernek titulálják (uram isten, katasztrófa lenne...), de kapjunk már észbe, 21. században vagyunk. Fogadok, hogy akik a való élet mellett protestálnak itt, azok minden nap órákon át a telefonjukon lógnak, meg ilyesmi. Tisztelet a kivételnek.
A netes ismerkedés is olyan, mint a többi. A kapcsolatépítés -- talán hihetetlen -- élőben zajlik, a net csak a kapcsolatfelvétel módja. És megjegyezném, még kulturáltabb is, mint amit a többség csinál manapság, hogy részegen egy kocsmában ismeri meg a nagy őt. Fura, hogy ezt dicsőítik, az elektronikus változatot meg lenézik a kockafóbia miatt. Gondoljátok, hogy ha az ember hetente kiküld pár emailt, akkor már automatikusan ki se mozdul a fényre?
Mindezek fényében jól esne, ha valaki a kérdésre is válaszolna, lévén, hogy ez az oldal célja, vagy mi a fene. Ha a kocsmás verzióról lesz kérdésem, akkor azt fogom kiírni.
Az a baj, kedves kérdező, hogy a neten most nagy a pangás ilyen ügyben.
Én az összes eddigi csajomat neten fogtam be, chat.hu-n és iwiwen. Ezek mára kihaltak, mindenki a facebookon van fent. Hogy ott hogy lehetne csajozni, arra még nem jöttem rá.
Ha te egyszer rájössz, vagy találsz egy erre alkalmas oldalt, szólj nekem is.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!