Ha egy szórakozóhelyen vagy kocsmában meghívok egy italra egy lányt, illedelmesen elfogadja és elköszön, vagy nagy eséllyel beszélgetésbe tudunk elegyedni? (tudom, a 3. lehetőség, hogy köszi nem)
Volt már nem egyszer, hogy a pultnál ültem és odajöttek hozzám, hogy meghívhat e egy italra. Mivel kihasználni nem akarok senkit(minthogy meghívatom magam jó sok italra), ezért egyértelműen döntök. Ha van barátom, nagyon nincs kedvem ismerkedni, vagy pedig egyáltalán nem jön be a srác, akkor megköszönöm és elutasítom.
Ha pedig helyesnek találom a srácot, vagy épp szimpatikusnak, akkor elfogadom és beszélgetek vele.
A beszélgetés egyébként nem kizáró ok barát esetén se, legutóbb is jót beszélgettem egy sráccal egy buli alkalmával, de nem fogadok el semmit. Az ital nekem egyértelmű felhívás, ha elfogadom akkor a másik fél azt hiszi szabad a pálya.
Egyébként legtöbbször a külső dönt. Ha egyáltalán nem tetszel neki, akkor esélyt sem adnak, ha pedig valami megfogott benne, vagy kedves a hangja és úgy összességében szimpatikusnak találom akkor jöhet. :)
Egyébként a bunkókat is elhajtom. Hiába néz ki jól, ha nem megfelelő stílusban hangnemben szólít meg, akkor mindenhez van kedvem, csak egy pökhendi sggfejjel beszélgetni nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!