Neten társkeresőkön kívül milyen ismerkedési lehetőség van?
www.chat.hu
egyébként tök nevetséges, hogy azt gondolod, hogy minden nő foglalt. én nálad idősebb nő vagyok, és totál nem vagyok foglalt, pedig jól nézek ki. van még egy csomó barátnőm, akik szintén szabadok. és mindenki az ilyen töketlen férfiakra vár, hogy csináljanak már valamit, és ne a neten ismerkedjenek, hanem legyenek már férfiak. mi az a 29 év? semmi egy férfinál. simán találsz szabad nőt, ha nem ennyire negatívan állsz hozzá.
jaj, hát bárhol. könyvtárban pl. de nem kell lerohanni egy nőt, hogy eljössz velem randizni? mikor 1 másodperce ismered.
hanem beszélgetni kell valamennyit. és utána.
ha valaki csak úgy odajön, hogy adjam meg a tel. számomat, akkor az első, ösztönös gondolatom, hogy az illető tuti bolond. mert ki jön oda úgy a semmiből? tehát azért kell valami előzetes kommunikáció. szemezés, mosolygás, beszélgetés.
de lehet munkahelyen, tanfolyamon, iskolában, bárhol. szomszédban, boltban, buszon, stb.
nekem van egy csomó férfi, aki megtetszik pl. buszon, munkahelyen és hiába mosolygok, stb. mert nem veszik a bátorságot. ezért vagyok dühös ezeknél a netes kérdéseknél. hát vegye már a bátorságot egy férfi, ha a nő agyba-főbe mosolyog. meg beszélget meg mittudomén. de nem, ők tétováznak, meg netes társkeresőznek. jajjj... ha tudnák, hogy a 30 feletti nők mekkora hatalmas százaléka facér. és már kezdik föladni a reményt.
15:00: Igazából benned is a netfóbiát látom. Nem értem azt a részt, ahol te alapértelmezettnek veszed, hogy az rosszabb, mint bármi más, és kapásból letöketlenezed azt, aki ilyesmivel próbálkozik.
Közben azt mondod, te is keresel, csak nem találsz, tehát valószínűleg a te módszeredben ugyanúgy lehetne hibát keresni. Ha nem baj, inkább nem teszem meg.
A szemezésről annyit, hogy leginkább olyanoktól kapom ezt, akik közben a párjuk kezét szorongatják, tehát inkább ösztönös dolog lehet, mint figyelemfelkeltő. Ezzel tutira nem fogsz egyértelmű üzenetet küldeni senkinek.
A tippeket egyébként köszönöm.
igen, van netfóbiám, kétségtelen.
mert az nem ugyanaz, mint életben. mert kell a fizikai közelség, hogy tudjad, ki illik hozzád. és mert nem szeretem az előre megtervezett, erőltetett dolgokat.
sajnos a netnek köszönhetően a férfiak kevésbé kezdeményezőek manapság a való életben. ezt nehezményezem, mivel nem szándékozom a neten ismerkedve több száz fölösleges randit lebonyolítani.
kétségtelen, hogy az én módszerem nem működik. de részben biztos, hogy azért nem, mert egyszerűen nem lépnek a férfiak. nem, nem, nem.
miért nem?
jó, és én ezért vagyok egyedül mióta, mert ti féltek.
de jó, mindenki boldog.
Szoktál adni jeleket, bátorítod a férfiakat?
Nézd, őszinte leszek. Ez az egész pontosan ennek a mai, brutálisan feminista társadalomnak az eredménye. Lassan már elnézést kell kérni érte, ha valaki férfinak született.
Én 29 éves F vagyok, elég "nőies" hobbit űzök (orchideákat termesztek), tehát sok korombéli nővel vagyok kapcsolatban. Végiggondoltam rajtuk, mind férjezett/gyerekes. Egy ismerősöm van, ebből a korosztályból, aki nincs kapcsolatban, de ő egy színésznő. A régi gimis osztálytársaim mind férjezettek/gyerekesek.
Szóval ennyit a 30 éves szingli nők mítoszáról.
Találtam egy korfát, ami elég régi, de érdemes a "married" részt összehasonlítani. A 30-34 éves korosztályban 80000-rel több a házas nő, mint a házas férfi. Ez úgy lehet, hogy az idősebb manuszok is ezt a korosztályt "fogyasztják".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!