Rosszul teszem, hogy szegénynek mutatom magam társkeresőkön, közbe meg van pénzem és úgy könnyebben feltudnék szedni nőt? Ti mit tennétek a helyembe?
2 éve nincs barátnőm, talán azért, mert eléggé szegénynek mutatom magam, meg egy szépség se vagyok és bizony sok nőnek kell az egzisztencia. Mivel örökségből, munkámból van pénzem és nem tartozok a szegény emberek közé, szinte biztos, hogy ha a pénzemet mutatnám a nőknek már rég lenne barátnőm, de akkor biztos nem 100%-an engem szeretett meg az a lány.
Mit csináljak, szerintetek, inkább mutassam a pénzem és így könnyebben szerezhetek barátnőt vagy várjak még és mondjam tovább, hogy szegény vagyok és hátha létezik még olyan nő, aki 100%-an engem fog megszeretni, "szegénységemmel"
Egyszer fent, egyszer lent. Megesett már, hogy munkanélküliként éltem, de olyan is volt, amikor dúskálhattam a jóban. Egyetlen dolog nem változott: soha nem kötöttem a csaj orrára, hogy mennyi pénzem van. Egyszerűen nem akarom, hogy a pénz miatt legyen velem valaki.
Hogy te mit csinálsz, azt neked kell eldöntened. Mi a fontosabb? Hogy mindenáron, minél hamarabb legyen valaki, vagy az, hogy olyan barátnőd legyen, aki tényleg szeret? És akiről biztosan tudod, hogy magadért szeret?
Igazából felesleges szegénynek mutatnod magad egy társkeresőn, mert ott nincsenek általában ilyen kritériumok, hogy szegény vagyok vagy gazdag. Egyébként sem tudom, hogy egy olyan oldalon hogyan tudod szegénynek mutatni magad?
Viszont, ha azt hazudod egy lánynak, akivel beszélgetsz és véletlenül szóba kerül, hogy szegény vagy, miközben ez nem is igaz, akkor már rögtön hazugsággal indítasz egy kapcsolatot és lehet, hogy a kiszemelt lány a hazugság miatt nem fog többé megbízni benned. Az biztos, hogy a pénzedet ne mutasd meg és tedd ki a társkeresőre, mert akkor az összes pénzéhes csaj meg fog találni, de nem a személyiséged miatt.
A helyedben átlagosnak mutatnám magam, olyannak, amilyen vagyok és nem az anyagi helyzetemmel próbálnék meg hódítani vagy éppen taszítani. 31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!