Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Rosszul teszem, hogy szegényne...

Rosszul teszem, hogy szegénynek mutatom magam társkeresőkön, közbe meg van pénzem és úgy könnyebben feltudnék szedni nőt? Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

2 éve nincs barátnőm, talán azért, mert eléggé szegénynek mutatom magam, meg egy szépség se vagyok és bizony sok nőnek kell az egzisztencia. Mivel örökségből, munkámból van pénzem és nem tartozok a szegény emberek közé, szinte biztos, hogy ha a pénzemet mutatnám a nőknek már rég lenne barátnőm, de akkor biztos nem 100%-an engem szeretett meg az a lány.

Mit csináljak, szerintetek, inkább mutassam a pénzem és így könnyebben szerezhetek barátnőt vagy várjak még és mondjam tovább, hogy szegény vagyok és hátha létezik még olyan nő, aki 100%-an engem fog megszeretni, "szegénységemmel"

2013. máj. 21. 14:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jól teszed! Ha nekem is sok pénzem lenne, csak olyan csaj jöhetne komoly kapcsolat terén szóba, aki nem tudja, hogy mennyi pénzem van.
2013. máj. 22. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!