Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha eszek szénhidrátot akkor...

Ha eszek szénhidrátot akkor is fogyok?

Figyelt kérdés
1200 kalóriát eszek, de a fehérjém általában csak 70-80 g, a szénhidrát pedig van hogy 150. Nem hiszem hogy jelentősen csökkenteni tudnám. Ez baj??
2015. nov. 20. 19:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ez de milyen erdekes! Neked rettentö sok a 160g, mas meg kiborult töle, hogy ennyire kevessel hogy lehet kibirni. Amugy papiron 240 g lenne pl. nekem a napi adagom. Amikor elkezdtem csinalni allandoan ehes voltam. Kb. het het utan lett jobb es tarthato. Multkor (nyaralas, csalohet) elszopogattam egy nagyobb cukorkat es a hanyinger kerülgetett. Mindegy ez nem tartozik szervesen ide, ha van kedved diskuralni irhardz privatban. Imadom a temat, Azt hiszem a vegtelensegig el tudnek targyalni rola. (Bocsi kerdezö, remelem nem veszed offolasnak, vegülis auert meg a szenhirdatokrol van szo)
2015. nov. 30. 22:54
 22/24 Krisz85 ***** válasza:

na akkor eloszlatok egy kis tény:

jelenleg 300 g ch-t fogyasztok naponta 2800 kcal-t és fogyok zsírból, miért? Mert közben 14 órát edzem egy héten binrgán ez durán 5-12.000 kcal/hét -re jön ki.

nem mindegy hogy valaki semmit sem mozog és úgy akar csak kajától fogyni vagy mozog is mellette, sőt még erősödni fejlődni is akar, és még úgy fogyni mellette.. minden relatív

2015. dec. 1. 20:32
 23/24 A kérdező kommentje:
Nagyon megnyugtattatok, hálás vagyok!! Nekem átlagban megvan a 150g egy nap, zöldségből / teljes kiőrlésű kenyérből. Én nem éhes leszek tőle, pont hogy jóllakom. Nem bírnám nélküle! Egyébként úszni járok, 6,5 kg-ot fogytam 2 hónap alatt, és nem voltam nagyon kövér, 58 kg-al indultam. Megijedtem amikor láttam, hogy mindenki ellenzi a szénhidrátot, bár butaság volt, mert fogytam mellette is! Köszönöm a válaszokat
2015. dec. 2. 14:48
 24/24 anonim ***** válasza:

Szerintem itt senki sem ellenzi a szénhidrátot. Szénhidrát nélkül nem lehet enni... S nyilván lehet fogyni sokszáz gramm szénhidrát mellett is, aktivitás kérdése.

Csupán van, akinek jobb a kevés.

2015. dec. 2. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!