Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha eszek szénhidrátot akkor...

Ha eszek szénhidrátot akkor is fogyok?

Figyelt kérdés
1200 kalóriát eszek, de a fehérjém általában csak 70-80 g, a szénhidrát pedig van hogy 150. Nem hiszem hogy jelentősen csökkenteni tudnám. Ez baj??
2015. nov. 20. 19:40
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

MINDENKI eszik szénhidrátot, aki eszik. (Kéne egy új account (nem jut eszembe magyarul), Don Quijote névvel...)

A kalóriadeficittől fogysz, lehet a ch 400g, akkor is fogyhatsz, ha jóval többet égetsz, mint amit beviszel. Fontos a hormonális helyzet, de azért a kalóriadeficit az aduász...

S van, akinek a 150g kevésnek számít.

Mekkorák a méreteid? A 70-80g fehérje nekem pl. tökéletes, hacsak nem vagyok nagyon aktív, de nem szoktam az lenni.

Ja, azért van olyan, aki ennyi szénhidráttal nem tud fogyni, ilyen-olyan okból. Én pl. azért nem, mert akkor éhes leszek és bőven 2000 kcal fölött eszem. Amúgy nem lenne gond. Sőt így sem, ha sokat edzenék.

2015. nov. 20. 19:55
 2/24 anonim ***** válasza:
Nem. Szènhidràtra is szüksèg van. Csak ne fehér kenyèrből vidd be, hanem lehetőleg lasssn felszìvódò szènhidràtokbòl.(barna rizs, bulgur, quinoa).
2015. nov. 20. 19:56
 3/24 anonim ***** válasza:

Az első voltam. OK, sok szénhidrátra gondoltál, ahogy ez a leírásból ki is derült, kissé túlreagáltam, de már túlérzékeny vagyok e téren, bocs. Túl sok "szénhidrátmentesen" táplálkozó emberrel találkoztam itt (akik persze sok gyümölcsöt ettek). Jogosabb lenne másutt robbannom picit, bocs még egyszer.

Csak a kérdés elég fura volt, no.

2015. nov. 20. 19:58
 4/24 A kérdező kommentje:

Igen tudom,ezért döbbenek le, amikor valaki azt írja, hogy napi max 30g szénhidrátot eszik. Egy almában vagy kapásból kb 25g. 160 centi vagyok egyébként és már 53 kiló (58ról:)).

Egyébkén az a 70g fehérje is kínkeservesen jön össze, mert nem esik jól :s

2015. nov. 20. 19:59
 5/24 anonim ***** válasza:
Étellel bevitt szénhidrátra konkrétan nincs szükség, de nem gond, ha van, s valamennyi úgyis van. Sokak nem is tudnak keveset enni, rosszul érzik magukat tőle. Nincs ezzel gond, nem vagyunk egyformák.
2015. nov. 20. 20:00
 6/24 A kérdező kommentje:
Igen a túl sokon volt a hangsúly, egyébként nem írtál semmi sértőt, de köszi :)
2015. nov. 20. 20:01
 7/24 anonim ***** válasza:

Tegnap 25 gramm szénhidrátot ettem, volt közte azért gyümölcs is :D De le tudok menni 10g alá, nem nehéz... Csak épp szeretem a szénhidrátokat is, így 40g körül szoktam bolyongani jobb napjaimon is :)

Az alma cukorbomba, hogyne, s van 2 ládával. Olyan almaszag van az alsó szinten... Kicsit kiéltem magam, most már maradok a meggynél. Nem tudom, ki tud kevés almát enni, nekem nem megy. A banán sokkal biztonságosabb, azzal nem dobom meg nagyon a szénhidrátbevitelemet. Almával tönkreteszem. Ezért eszem málnát, szegényebb korszakomban pedig meggyet. Plusz mert szeretem őket. A banán nekem nem gyümölcs, hanem édesség, de azért van egy jó kis íze :) Mindig tartok itthon, hátha kell. A mazsolafogyasztásom már minimális, azt nehéz bepasszírozni, néha azért megoldom. Túl sok szénhidrátot vesz el a zöldség, pedig már ügyes vagyok, nem viszek be 200g ch-t belőlük egy nap, még alkalmilag sem :D

Mi a gond a fehérjebevitellel? Mit használsz s mi vele a gond? Van egypár opció, egyik sem tetszik?

2015. nov. 20. 20:08
 8/24 anonim ***** válasza:
(Fagyasztott banánt eszem, ez azért fontos. Nekem roppant kevés kell belőle.)
2015. nov. 20. 20:08
 9/24 A kérdező kommentje:
Hát szerintem kínzás nem enni szénhidrátot. Alapból rengeteg zöldséget eszem, abból is simán összejön! Fehérjét csirkemellből, tojásból szoktam általában, de van fehérjeporom is, azt majdnem kihánytam! :D Neem is értem hogy leht zöldségek nélkül diétázni. Te eszel egyáltalán valamit?!
2015. nov. 20. 20:11
 10/24 anonim ***** válasza:

Lehet, vannak zerocarberek, akik nem esznek NÖVÉNYT... Na, az nem én vagyok, mivel én nemigen eszem húst (sok évig vega is voltam, lehet, hogy megint az leszek. de ha nem, akkor is húsmentes szinte minden napom).

Nem kevés zöldséget eszem, egyik oszlopa étkezésemnek, teljesen alap. Egy kiló belefér, ha akarom :) Aztán persze ez nem sok (bár nyers zöldségből már fél kiló is annak tűnik), így olykor kilengek és többet eszem... Gondot nem okoz, nekem pedig jó.

2015. nov. 20. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!