Szerintetek nagyon elrontottam?
Már eleve ott elrontottad, hogy reggelire gyümölcsöt eszel, ami a kemény diétába messze nem fér bele; mivel a gyümölcsben van cukor, rögtön megdobja a vércukorszintet. A kemény diéta reggeleje a zabpehely+víz vagy zabpehely+ natúr joghurt, nem a gyümi. Gyümölcs ebéd előtt vagy közvetlenül az ebéd utáni első étkezés előtt ajánlott, akkor már nem gáz a cukor, persze inkább a halványabb alma a legjobb, a szőlő, banán, pirosbogyósok a legcukrosabbak.
Bővebben:
Nem, a kemény diéta reggelijében nem szénhidrátbombát eszünk, amilyen a zabpehely :) Semmit vagy kizárólag zsírt, aminek nulla az inzulinválasza :D (*insert Insanity Wolf here*)
Azért nem a világvége, ha valaki akár banánt eszik reggelire s amúgyis mennyiség kérdése. Én elvben kerülöm az almát (a banánt nem, az jóval kisebb cukorbevitelt okoz nálam), de azért egy láda friss, üde almának ellenállni.. Az még nekem sem szokott menni sűrűn, napszaktól függetlenül. Az előbb is bevágtam egy darabot :) A glükóza tölti a glikogénraktáraimat, épp használtam belőlük, a fruktóza lehet, hogy bekerül a májba, de ez már a testem dolga. Pár gramm természetes cukorban én nem sok rosszat látok, az a helyzet.
Kérdező, azzal rontottad el, hogy keményen koplalsz. Energia is kell valahonnan, értem én, hogy a hájadat akarod csökkenteni, de ezzel együtt is ételből kell merítened az energiaszükségleted nagyobb részét.
Elég fehérjét eszel délben? Zsírt valószínűleg nem, pedig az is fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!