Egész nap nagyon keveset ettem és vacsorára elszaladt a ló. Nagyon elrontottam?
egész napi kajám :reggel fehérjeturmix ,napközben:2 müzliszelet,2joghurt,fél csomag puffasztott rizs meg kávé..
hazajöttem edzésről és ettem csirkemellet rizzsel aztan megkívántam nagyon az édeset és megettem 2müzlit szintén és két nutellás zsömlét elég nagyot:( mennyi kcal kb ez?holnaptól ha visszaállok nem gáz?
Az teljesen normális, hogy ha alig eszel, akkor este sokat. Az összetétel problémásabb, bár a fogyást ez sokunknál nem zavarja. S azért előtte ettél normálisabbat is. Bár ehettél volna zöldséget is...
Lövésem nincs róla, vékonyan kented a mekkora zsömlét vagy rátettél fél doboz Nutellát, ezt így nem lehet megmondani. A csirkerizs is lehet 12 deka vagy 1 kiló...
Ha nem akarsz nagy vacsorát tartani, akkor máskor egyél napközben rendesen. Régebben, ha kissé elhanyagoltam a napközbeni evést, este pokoli éhes lettem, 2000 kcal alaphangon s a túlzott éhség nem is esik jól... Van, akihez passzol az egész nap alig evés, de az nem én vagyok.
4 kor kelek és indulok dolgozni, 6ra esek be melóba, 15-16 óráig ott vagyok, ezután rohanok a gyerekekért a nagyanyjukhoz, viszem őket edzésre, vagy külön órára, közben edzem én is, majd haza, gyereknevelés, közben főzés, mosás, mosogatás, gyerek fürdetés, ágyba könyörgés, 10-11 re ha sikerül ágyba zuhannom már boldog vagyok...
Ha nekem van időm rendesen enni, akkor neked is, minden más csak kifogás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!