Mit főzzek holnapra disznó húsból ami diétás?
De, étrend. Nem fogyókúra, hisz a különféle betegek is diétáznak, de többnyire nem fogyási célból s nem is fogynak vele, hanem simán élnek.
Én pörköltet főznék s zöldséggel enném, de ki hogyan szereti. A zsír és a fehérje ideális a diétámba, amúgy a fogyásomat is nagyban segíti, máshogy nem is menne.
A fehérje és a zsír jól laktat :)
EZ A KALÓRIASZÁMLÁLÁS ROVAT!
MIÉRT NEM BÍRJÁTOK MÁR FELFOGNI, HOGY AMI A NAPI KERETEDBE BELEFÉR, AZ BELEFÉR. HA A NAPI ZSÍRBEVITELED ZSÍROS DISZNÓHÚSSAL FEDEZED, AKKOR A DISZNÓHÚS IS DIÉTÁS.
ENNYI DISZNÓZSÍRÓL (AMINEK A FELE TELÍTETLEN ZSÍR) NEM LESZ HATÁSA AZ INZULINÉRZÉKENYSÉGEDRE, ÍGY KÖZVETETTEN SEM BEFOLYÁSOLJA A ZSÍRVESZTÉSED (MÁR, HA EGYÁLTALÁN ZSÍRVESZTÉS A CÉL, MERT AHOGYAN #1 TÖBBSZÖR IS LEÍRTA, A DIÉTA SZÓ ALAPVETŐEN ÉTRENDET JELENT, ANNAK ELLENÉRE, HOGY MINDENKI KALÓRIAMÍNUSZOS ÉTRENDET ÉRT ALATTA.
Süsd meg natúrszeletnek, kevés olajon, vagy főzd, párold meg és egyél hozzá salátát. Fűszerezd ahogy tetszik.
Pont. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni.
2-es vagyok, ugyanezt írtam, mint itt az utolsó!!
Mi a gondotok vele, hogy ennyire nem tetszik nektek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!