Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit főzzek holnapra disznó...

Mit főzzek holnapra disznó húsból ami diétás?

Figyelt kérdés
Hajlamos vagyok a túlevésre.

2015. szept. 7. 13:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%

Diéta = étrend..

Diétás kaja = olyan kaja, amit kiszámoltan belakalkuláltál az étrendedbe...

2015. szept. 7. 14:30
 2/16 anonim ***** válasza:
29%

A disznóhús nem igazán diétás, ugyanis az összes húsok között ebben van a legtöbb zsiradék a rostok között.

Mindenképpen csak zsiradék nélkül süsd/párold, ízlés szerint sózva/fűszerezve. Zöldségekkel/rizs-körettel.

Legközelebb ha teheted, csirkét-pulykát-halat-vadat vegyél!

2015. szept. 7. 14:31
 3/16 anonim ***** válasza:
62%
Pálinkát.
2015. szept. 7. 14:33
 4/16 anonim ***** válasza:
30%
Mint már említettem a diéta szó étrendet jelent... Bármilyen étel lehet diétás (étrendes) ha azt bele kalkulálod az étrendedbe...
2015. szept. 7. 14:53
 5/16 anonim ***** válasza:
Natur sültet párolt zöldséggel.
2015. szept. 7. 15:09
 6/16 anonim ***** válasza:
én grillezném a helyedben valami fokhagymás pácban, de ha erre nincs lehetőség, akkor tepsiben ugyanilyen fokhagymás pácban sütném meg. köretnek balzsamecetes salit vagy sült zöldséget ennék :)
2015. szept. 7. 15:19
 7/16 anonim válasza:
Ha nem akarod túlenni magad evés előtt igyál meg egy pohár vizet. Így azt a kajat amit víz helyett bevittél volna a szervezetedbe, azt már nem kell dietaval leadnod. :)
2015. szept. 7. 16:35
 8/16 anonim válasza:
7. Válaszoló vagyok. Vegyél a boltba salit, nem drága. süsd meg a húst kevés olajjal ( növényi olajjal sok kalóriát megspórolsz)kockázd fel ha megsült, dobd bele a saliba, ízesítsd és kész. Ha van gyereked nekik csinálj a húshoz rizset, vagy krumplit :)
2015. szept. 7. 16:41
 9/16 anonim ***** válasza:
Ez itten nem az angol szótár, 1-es, 4-es okoska! A diéta magyarul bizony nem étrend! [link]
2015. szept. 7. 17:09
 10/16 anonim ***** válasza:
De étrend.
2015. szept. 7. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!