Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez egy jó diétás ebéd? Ebben...

Ez egy jó diétás ebéd? Ebben nincss emmi hízlaló, nem?

Figyelt kérdés

Paellát csináltam holnap ebédre, és azt szeretném megtudni,hogy kb. mennyi kalória lehet egy adagban? (300g)

Csak úgy körülbelül...Meg ugye ez nem hízlaló ebéd?

Van benne : egy kevés csirkehús kockára vágva, tengergyümölcsei (tintahal,rák..), karfiol, cukkini, hagyma

Ez összekeverve,és megfőzve. Ebből egy adag szerintem olyan 200-300g az kb. mennyi kalória lehet? 400-nál nem lehet több,ugye?

2014. dec. 3. 19:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát, a nosalty-n 308 kalóriás a legkevesebb kalóriás paella (1 adagban mérnek), szóval, szerintem több a tiéd.
2014. dec. 3. 19:58
 2/7 A kérdező kommentje:
De a paellát általába mindenhol rizzsel írják, az enyémben pedig nincsen..
2014. dec. 3. 20:01
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Nincs olyan, hogy hízlaló meg nem hízlaló. Valamiben 20 kcal van 100 grammonként, másban meg 400. Csak az a kérdés, hogy miből mennyit eszel. Ha 20 kalóriásból eszel egy nap 10 kilót, akkor attól is hízni fogsz, ha meg 400 kalóriásból csak 300 grammot eszel, akkor attól fogyni fogsz. A paella egyébként csupa szénhidrát, de ettől még lehet enni, csak ne küldj le utána még két csokitortát.
2014. dec. 3. 20:22
 4/7 A kérdező kommentje:
ebben mi a csupa szénhidrát? lehet nem értek hozzá, de a tengergyümölcsei meg a hús az fehérje, azon kívül meg csak zöldség van benne (ami nyilván ch...csak hát azért annyit nem dob rajta..)
2014. dec. 3. 20:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez nem lehet paella, mert az eleve nagyrészt rizsböl áll (ahogy a rizotto meg a rizseshús is). Ez, amit írtál, legfeljebb ternger gyümölcsei csikrehúusal és zöldségekkel

A kalóriákat meg csak akkor lehetne megmondani, ha a különféle összetevök súlya meg lenne adva.

Azt meg, hoyg hízlal vagy sem, csak akkor lehetne megmondani, ha tudnánk a napi kalóriaszükségeletedet és az eddig elfogyasztott kalóriákat.

2014. dec. 3. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs benne rizs, akkor nem paella, ha van benne rizs, akkor meg sok a szénhidrát.
2014. dec. 3. 21:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez tökéletes ebéd, a rák és a csirkehús is fehérjében gazdagok is finomak, a zöldségek meg egészségesek és rostban dúsak, tehát jót fog tenni az anyagcserédnek is. A tintahalat nem szeretem.
2014. dec. 4. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!