454 kcal sok egy napra?
Figyelt kérdés
2015. aug. 10. 13:02
1/12 anonim válasza:
Rengeteg!!! Hogy bírsz ennyit zabálni te disznó???!!!!
2/12 anonim válasza:
EGY étkezésre nem, eesz naprra emg csak akkor nem túl kevés, ha max 30 kg-os valaki vagy.
3/12 anonim válasza:
Elmebeteg!
Biztosan dagadt disznó vagy a 40 kilóddal. Vagy ez az álomsúlyod. Hajrá!
4/12 anonim válasza:
A test legnagyobb fogyasztója az agy, de a kérdésből levonhatóan ezt te nyugodtan elhanyagolhatod.
5/12 anonim válasza:
Biztos megettél egy egész salátát meg több pohár vizet, ha ennyit bevittél! Azonnal hánytasd meg magad, és fuss 4 szigetkört, mert 150 kilós bálna lesz belőled!
6/12 anonim válasza:
fogadok, hogy egyszerre vagy kövér és pro-ana.
7/12 anonim válasza:
Ennél egy étkezésre is többet eszek, mégpedig úgy, hogy kalóriaszámolással egybekötött diétán vagyok, és szépen fogyok. :D
Ez már koplalás kategória! Arra jó, hogy veszíts egy csomó izmot, amit a diéta befejezése után zsír formájában visszaszedsz, így mg kövérebb, ráadásul formátlanabb leszel az izomvesztés miatt, mint most! Ha ez a cél, jó úton haladsz...
8/12 anonim válasza:
Ez akkor elég hogyha előző nap telezabáltad magad ( 2500+ nállam a zabálás de ez mindenkinél más ) tisztítókúrának jó 1-2 napig csinálhatod de hosszú távon nagyon egészségtelen , egy hónapig csináltam 300 kalóriás diétát és elájultam a strandon ! 7-800 kalória az már normálisabb de ebbe bele is halhatsz
9/12 anonim válasza:
Itt nagyon kevertek valamit !
A kérdező kilo kalóriát irt ti meg sima kalóriában számoltok.
Fizikumtól es mozgászól függöen 1600-2600 kalória bevitele a normális érték.
10/12 anonim válasza:
#9: ebben tévedsz... 1600-2600 kcal bevitel normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!