Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Te észre veszed ha napról...

Te észre veszed ha napról napra fogysz vagy napról napra hízol?

Figyelt kérdés

Én ha hirtelen hízom akkor feszül, viszket a bőröm azon a részen ahol hízok,pl has derék, ha fogyok akkor is húzódást érzek de általában kulcs csont környékén nyak területén.

És mindég onnét fogyok legelsőnek.

Lehet hogy bután fogalmaztam meg, de nekem ilyen észrevételeim vannak.

Ki mit tapasztalt eddig?

2015. márc. 31. 13:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Én a hízást rögtön megérzem, utálom. Értem mire gondolsz.

Nekem is olyankor kellemetlen, viszkető érzésem van a derekam, alhasam környékén, de nekem főleg azért mert nyom, kidörzsöl a gatya. Nem bírom elviselni ha felmegy rám, arra nagyon érzékeny vagyok. Meg a melleim feszülnek olyankor.:D A fogyást kimondottan nem érzem meg a bőrömön, hogy húzódna vagy valami, de nekem olyankor egyből minden a hasamról megy le, szóval ha fekszem kiugrik kiáll a medencecsontom, és sokszor olyan ,,átszakadok" érzésem van!-Na ezt szeretem.

Most is diétázom, de edzéssel, egészséges étkezéssel.

2015. márc. 31. 14:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Én is erre az érzésre vágyom amit te írtál hogy ha fekszel hogy szinte átszkadsz.

De sajnos addig még le kell dobnom egy tízest.

Nekem körte alakom van , és nagyon összeér a combom ez miatt érdekesen is járok, szoknyában nem merek elindulni még nyáron sem, mert tennék 100 métert és kidörzsölődne a combom.

Én kíváncsi leszek hogy mikor lesz eredménye a diétámnak.

2015. márc. 31. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:

A hízást észre szoktam venni, többek közt abból, hogy kényelmetlenek a ruháim, de a feszülő, viszkető érzés nálam is jelen van.

A fogyást sajnos nem szoktam észrevenni. Elég pesszimista vagyok etéren, így el sem hiszem, hogy ami a mérlegen van az a valóságban is látszik, így kb 3 kg fogyásonként fényképezem magam és ahogy pörgetem a képeket, elég látványos a változás :)

Nekem is még kb 10 kg van hátra és akkor visszanyerem a gimis súlyom. Alig várom :)

2015. márc. 31. 14:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok megint. Én is körte alkat vagyok, 173 centihez vagyok 59 kiló, 64 voltam, na akkor már kényelmetlenül éreztem magam. Úgy éreztem semmi sem áll jól igazán, egyszóval nem éreztem a bőrömben jól magam. De így már kezd jó lenni, ha nem is nagyon fogyok már, legalább ezt tartsam meg.
2015. ápr. 1. 10:42
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem amikor keveset eszek, fájni kezd a lábam, lol
2015. aug. 10. 15:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Én először hasra szoktam hízni, nagyon utálom mikor az úszógumi kibuggyan a nadrágomból, ezt így érzem. Meg hogy feszül rajtam a ruha.

A fogyást is érzem, olyankor mindig összehúzódikaz érintett terület, ha rossz esetben izomból fogynék akkor azt érzem hogy semmi energiám nincs.

És a hízást azt naprolnapra észre tudom venni, a fogyást nem.

2016. febr. 21. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!