1400 kcal sok egy napra ha fogyni szeretnék?
Ma nem volt lehetőségem mozogni mellette, csak egy fél óra sétát sikerült beiktatni, de az 1400 kcalt ugyanúgy megettem.:/ persze nem tömény zsír formájában, de volt benne egy kis vétkezés.
Sokat rontottam vele? Lelkiismeretfurdalásom van.:S
Lehet, hogy a súlyom megfelelő, de zsírosabb vafyok mint izmos és nagyon dagadtnak látom magam.:(
Képet esetleg később birok tenni.
Eleve nem 1400-al kellene fogyóznod, hisz a BMR-ed e felett van!
az alapanyagcseréd 1428 kalória ehhez a súlyhoz. ez annyit jelent hogy ennyit eléget a szervezeted akkor is ha egész nap fekszel. ennyitől működik a tested, dobog a szíved bla bla...:)
Tudom nem érdekel a véleményem de ez marha kevés kalória.... bár én mondjuk magasabb is vagyok 5 centivel, és nekem nem érné meg a soványság....ha cserébe csak ennyit ehetnék...
Na mindegy , szóval ha a bmr alapanyagcsere alatt eszel, akkor raktározni fog a szervezeted, mert koplalásnak veszi.
Szerény véleményem szerint egyél meg 1500 kalóriát, és mozogj jó sokat:)
Bár attól függ, hogy te bírod e hogy ilyen keveset eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!