Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nem fogytam 1 dekát se?

Miért nem fogytam 1 dekát se?

Figyelt kérdés

160 centi magas vagyok, és 56 kiló, 48ra szeretnék lefogyni, de nagyon bánt, hogy nem jön össze 1 picike fogyás se.

Odafigyelek, hogy jól egyek, a mai nap kivételével minden nap sportoltam. Mikor kiértékelem a napom, azt írja, hogy -1,2-6 kilót fogyhatok így hetente. Akkor miért nem változott semmi?

Sose lépem túl a ch-t (kb a negyedét eszem annak, amit a program megenged) se a zsírt, a fehérjét pedig legalább 40-50 g-mal túlteljesítem.

Az edzésem vagy napi 2 futásból (4 + 10 km) vagy 1 futásból (4 km) és 1 óra itthoni tornából áll, emellett naponta majdnem 3 órát sétáltam.

[link]

Segítsetek kérlek, nagyon ki vagyok borulva.

Szerelmi bánatomban felkaptam ezt a 4 kilót, és el se indult a fogyás...

52 kiló voltam eredetileg, azért akarok lemenni 48ra, hogy utána izmosítással kússzak fel újra 52-re.

2015. aug. 2. 23:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

[link]

Azt hiszem ez az a nap, ha nem, akkor szólj.

2015. aug. 3. 09:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Még valami eszembe jutott az utolsó képednél.Milyen munkát végzel?Vagy suliba jársz?Ezek a 90 perces séták mik? benne vannak a napi rutinodban,tehát suliba/dolgozni gyalog jársz?Vagy ez a rutinon felül még plusz mozgás?
2015. aug. 3. 09:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Inkabb arra valaszolj hogy tenyleg 4 napja csinalod-e? Mert ha igen, akkor ez az egesz vita komolytalan.
2015. aug. 3. 09:27
 14/20 A kérdező kommentje:
Az autós suliba járok be (50 perc oda, 50 vissza). A kutyasétáltatást nem számolom bele, kivéve a hosszút. (napi 3-4x sétálunk, ebből 1 45-50 perces, a többi 5-10 perces)
2015. aug. 3. 09:27
 15/20 A kérdező kommentje:
7 napja vezetem valóban, előtte ennyire tudatosan nem figyeltem a táplálkozásra (akkor se ettem cukrot, fehér lisztet és krumplit) csak futni jártam el. Már ezek mellé a rizst és a túrón kívül minden tejterméket kizártam, még nagymamám lekvárját is, pedig minimális cukrot használt az elrakáshoz.
2015. aug. 3. 09:31
 16/20 anonim ***** válasza:

Na, akkor hagyjuk is.

Csinald 4 hetig aztan figyeld mi tortenik.

2015. aug. 3. 09:38
 17/20 anonim ***** válasza:
Jaj,istenem...Én próbálok itt segíteni,erre 7 nap.:)))Itt a baj.Miért kell kiborulni 4 kiló plusz miatt,aminek a leadása nem indul el 1 hét alatt?Heti fél kiló az egészséges,tehát ha 1 hónap múlva sem lesz semmi,akkor izgulj.De most nyugodj le,és ugyanígy folytasd.:)
2015. aug. 3. 09:40
 18/20 A kérdező kommentje:
Mondom, lazábban de lassan 1 hónapja csinálom.
2015. aug. 3. 09:43
 19/20 A kérdező kommentje:
agyon kiborít, hogy bowling golyó vagyok még mindig.
2015. aug. 3. 09:44
 20/20 anonim ***** válasza:
Bowling golyó, hát persze. Van pár kiló, amit leginkább csak te látsz és türelmetlenkedsz... Lehet, hogy az egy hónapos lazaság túl sok kalóriát jelentett, ez az egy hét elég jónak tűnik, folytasd. Nem mindenkinek megy a dolog papírforma szerint... Te legalább tudsz keveset enni és edzeni. Én az elmúlt 2 évben alig fogytam, tőlem ennyi telik, viszont ezek az utolsó kilók, távol esek a bowling golyótól, 20-szal többel se voltam az, nem vagyok drámai ifjonc. De tényleg, tarts ki s meg kell érkeznie a sikernek... Vagy ha tényleg nem megy egy hónap odafigyelés után sem, beírsz, étrenddel s hátha lesznek tippjeink, hogy mi lehet a gond (van, akinél apróságok bekavarnak). A szénhidrátszegény megközelítés jól hangzik, amennyiben nem túl sok a fehérje, ez egy hatékony módszer, inzulin szempontjából a legjobb...
2015. aug. 3. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!