Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nem fogytam 1 dekát se?

Miért nem fogytam 1 dekát se?

Figyelt kérdés

160 centi magas vagyok, és 56 kiló, 48ra szeretnék lefogyni, de nagyon bánt, hogy nem jön össze 1 picike fogyás se.

Odafigyelek, hogy jól egyek, a mai nap kivételével minden nap sportoltam. Mikor kiértékelem a napom, azt írja, hogy -1,2-6 kilót fogyhatok így hetente. Akkor miért nem változott semmi?

Sose lépem túl a ch-t (kb a negyedét eszem annak, amit a program megenged) se a zsírt, a fehérjét pedig legalább 40-50 g-mal túlteljesítem.

Az edzésem vagy napi 2 futásból (4 + 10 km) vagy 1 futásból (4 km) és 1 óra itthoni tornából áll, emellett naponta majdnem 3 órát sétáltam.

[link]

Segítsetek kérlek, nagyon ki vagyok borulva.

Szerelmi bánatomban felkaptam ezt a 4 kilót, és el se indult a fogyás...

52 kiló voltam eredetileg, azért akarok lemenni 48ra, hogy utána izmosítással kússzak fel újra 52-re.

2015. aug. 2. 23:47
1 2
 1/20 anonim válasza:

Minden nap edzeni felesleges. Fogyáshoz izmosodni kell. Ahhoz pedig súlyzós edzés. Futástól nem fogsz fogyni. HIIT, cross fit, tabata, zóna edzésekre keress rá.

Ha nem eszel, megintcsak nem fogysz. A fogyáshoz enni kell. Sokat. Tisztán.

2015. aug. 3. 02:08
 2/20 anonim ***** válasza:
52%

Ezt a "ha nem eszel nem fogysz" hulyeseget nyugodtan felejtsd el, ha igy lenne akkor a koncentracios taborok tele lettek volna kover emberekkel...

Azert nem fogysz mert sok a kaloria, a programod meg baromsagokat szamol. Ilyen egyszeru. Vidd le annyira hogy stabilan meglegyen a heti fel kilo. A te sulyodnal es testalkatodnal ennel tobbet nem erdemes megcelozni.

2015. aug. 3. 07:04
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja azt el is felejtettem, hogy ugye nem 4 napja csinalod?

Mert akkor meg turelemmel kell lenned, 2-3 het utan mar tisztabb lesz a kep, hogy mi miert tortenik.

2015. aug. 3. 07:05
 4/20 anonim ***** válasza:
Szerintem baromi keveset ehetsz,ha azt írja,hogy ezzel az ütemmel -1,2-6-ig fogyhatsz HETENTE!Nekem -0,70 az átlag,amit kiír,és olyankor eszek 1300-1400 kalória körül.Te kb.600-at ehetsz,ha ez a végeredmény.A szénhidrátot én sem lépem túl,a zsírt nèha 4-5g-mal,a fehérje mindig megvan,vagy kicsivel több,heti 6x 40-50 perc kardió és súlyzós,erősítő edzés.És màr mínusz 2 kilónál tartok.Tehát jó lenne tudni mit eszel,de főleg,hogy mennyit.
2015. aug. 3. 07:50
 5/20 anonim ***** válasza:

ott van mennyit eszik. volt olyan nap amikor 1700at..

Nem csoda hogy nem fogy.

2015. aug. 3. 07:57
 6/20 A kérdező kommentje:
1150 kalória van beállítva, ha mondjuk elégetek 700 kalóriát, akkor annyival többet enged, utána olvastam, sokan így számolják, nem csak a program. Minden napot úgy zártam, hogy 3-4-500 kalóriát még bevihetnék.
2015. aug. 3. 08:33
 7/20 A kérdező kommentje:
Az 1700-as napon majdnem 1000 kalóriát égettem.
2015. aug. 3. 08:34
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

"Az 1700-as napon majdnem 1000 kalóriát égettem."

Ja, a program szerint. Aztan lehet valojaban 300zat se.

Mivel egettel el te 56 kilosan 1000 kaloriat?

2015. aug. 3. 09:02
 9/20 anonim ***** válasza:
Valóban ott van,elnézést, a képet nem figyeltem.Nem tudom,mi lehet a gond.Nekem is hasonló adataim vannak,kicsit kevesebb mozgással,csak arra tudok gondolni,hogy neked nincs akkora súlyfelesleged,ezért az utolsó pár kiló nehezebben megy le.Nekem jó 10 kiló fölöslegem van,ezért indulhatott be jobban az elején,bár ez nem is zsír szerintem,inkàbb víz.Mióta csinálod?Annyi ideje,ahány nap a képen van?Mert akkor még nincs veszve.:)Csak ne add fel!
2015. aug. 3. 09:08
 10/20 anonim ***** válasza:
57%-os,ha fingod nincs erről a programról,akkor feküdj vissza aludni.De én most fitt vagyok,úgyhogy elmagyarázom.Tegyük fel,egy embernek napi 1800kcal az alap kalóriaégetése,bevisz mondjuk 1400-at kajával,marad 400,és még erre sportol,mondjuk kocog 1 órát,ami szintén 400kcal.Akkor aznap 800-at égetett el.Remélem a matek legalább megy.
2015. aug. 3. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!