Mit tegyek, ha már egy hete nem ettem szinte semmit, mégsem fogytam egy dekát sem?
Kereken 1 hete tartok "vízböjt" kúrát, vagyis csak víz + ritkán vmi gyümölcs(de csak azért, hogy ne essek össze). Az a különös, hogy semmit sem fogytam. Sőt, néha még többet is mutat a mérleg egy kicsivel.
Mit csinálok rosszul?

12:34-
Köszi a választ. Értem én, hogy fogyni csak fokozatosan jó. Az a bajom, hogy én sokkal nehezebben fogyok, mint az átlag. Most is azért estem kétségbe, mert elvileg nekem most szenvednem kellene, éhezni stb. Viszont mióta elkezdtem ezt a dolgot, semmit nem éreztem, egy pillanatig nem voltam éhes. Ráadásul kétségbe estem, ha ilyen drasztikus módszer mellett sem sikerül, akkor hogyan sikerülne, ha ráadásul eszek valamit?

Hát igen. Vannak kérdések, amitől hmm az ember a homlokára csap,"úristen" felkiáltással...
Mint látható Kedves Kérdező, a koplalás nem vezet célra.

1. Azzal, hogy nem eszel semmit nem segítesz. Nyugodtan ehetsz akár húst is csak kis mennyiségben többször.
2. A gyümölcsök nagy része a vitaminok mellett rengeteg cukrot tartalmaz ezért inkább zöldséget egyél (ha nem szereted őket "nyersen" - akkor készíts salátát valamilyen öntettel).
3. Lefogyni úgy nem lehet, hogy nem eszel és ennyi. Sportolj, tornázz valamit. Pl. lefekvés előtt vagy reggel pár gyakorlat mindenkinek belefér, vagy menj el futni vagy a legegyszerűbb sétálj (nem megerőltető, mégis sok zsírt éget).

Szerintem nagyon egyszerű, hogy mit tegyél: egyél!!!
Normálisan, naponta többször, kisebb adatokat, mindenfélét, változatosan. Az ilyen szélsőséges dolgokat pedig felejtsd el.
12:44 - Valószínűleg azért, mert mindenki magából indul ki, és a többség már egy napig is nehezen bírja kaja nélkül. Nekem viszont 1 hétig nem enni kb. annyi erőfeszítésembe kerül, mint neked meginni egy korty vizet. Nagyon jó éhségsztrájkoló lenne belőlem.
12:56 - a szervezet 3 hét után áll át az izmok lebontására.

10:
Ha ilyen jó akaraterőd van, hogy egy hétig simán elvagy kaja nélkül, és neked nem is erőfeszítés:
a) miért híztál meg???
b) miért nincs ahhoz erőd (ami sokkal egyszerűbb lenne) hogy normálisan eszel?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!