Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogytam, mégsem vagyok elégede...

Fogytam, mégsem vagyok elégedett magammal. Innen hogyan tovább?

Figyelt kérdés

59 kilóról fogytam 52-re. A combom és a fenekem már tetszik (a popsim igazából mindig is tetszett :)), onnan nem szeretnék többet fogyni. Viszont a hasam, főleg a köldök alatti rész, még mindig hájas. :( Ha azt laposabbra szeretném, akkor még fogynom kéne. Viszont a combom nem szeretném vékonyabbra, nem tetszenek a ropilányok, a mellem pedig már így is szinte "eltűnt", és ez nagyon elkeserít. Lefogytam, és mégsem érzem jól magam. MIt csináljak? Többet sportoljak?

24N, 160 cm, 52 kg

2012. dec. 6. 10:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt majd a genetikád eldönti, honnan fogsz fogyni, ez nem kívánságműsor, hogy honnan akarsz fogyni. Helyi zsírégetés még mindig nem létezik, csak plasztikai sebész tud ilyet. A melled nem lesz nagyobb, mert onnan is lement a zsír. Ilyen a genetikád, ennyi.
2012. dec. 6. 11:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is fogytam nemrég egy jó 30-ast, de nem vagyok boldog vagy ilyenek. Pozitvum annyi van, hogy nem fáj a derekam meg fel tudok rohanni a 4.re egyszusszal meg horhatok' több ruhát is :D De így kb. ennyi. Azt hittem tök boldog leszek vagy ilyenek. De sajnos nem.
2012. dec. 6. 13:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia ! En is igy voltam vele de folytattam a fogyit. Lement a hasam de a combonrol is ment le meg.. 2t tehetsz:

Folytatod es a hasad combod is kisebb lesz

Vagy itt megallsz es elfogadod ilyennek a pocid

Sajnos ez ellen nem lehet mast csinalni, bocsi:/ igaza van az elozoeknek

2012. dec. 6. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!