Miért van az h elértem a célom, és mégse vagyok elégedett magammal?
Ha leírnád mi volt a célod és miért nem vagy elégedett az talán segítene válaszolni.
Így csak találgatni tudok. Gondolom a célod az volt, hogy a mérleg kevesebbet mutasson. Elérted, hogy lefogytál x kg valamit, de a tükörben mégse egy fitt, formás alakot látsz. Változtass a céljaidon és legyen a cél a testösszetétel változtatása ne a mérleg.
Akkor van ez,ha csak leszűkítetted az izomtérfogatot,de a testzsír meg alig csökkent.Koplalós vagy fehérjemegvonásos diéta után jellemző.Persze csak találgatok.
Lehet,hogy verseny formád van,csak neked a pohár mindig félig üres:).
Nem mindig a fogyás hozza meg a lelki gyümölcsöt
Ezzel magyarázható, hogy van olyan vékony személy aki mégse boldog és van olyan duci személy aki az
Ki érti a logikát ? Nincs logika
De tapasztalat és nap mint nap tapasztalhatjátok ti is
Nem tudom, ha eltaláltam-e,de ha erről van szó akor csak annyit tudok mondani, hogy nem minden teljesítmény egyforma és nem minden teljesítménytől leszünk elégedettek
Te lehet, hogy lefogytál, de talán ennél nagyobb gondod is van az életben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!