Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kismellű lány vagyok. Úgy érzem, azért vagyok "nemnormálisan" fétékeny a barátomra, mert nem vagyok elégedett magammal. Ebből ki lehet valahogy gyógyulni?
nyilván nem véletlenül van veled :) nekem is kicsi a mellem, de én még annyira vékony se vagyok hozzá. de mióta van barátom jobban elfogadom magam :) emiatt feleselges féltékenykedni.
17/L
szerintem ami segíthet, hogy megkéred a párod, hogy mindig mondja el, hogy mennyire szépnek talál stb
nekem is nagyon kicsi a mellem, és nem tartottam magam szépnek, vagy jó nőnek, de mióta a barátom mindig mondja (mondjuk ő magától), hogy mennyire szép vagyok, mennyire szereti a testem is, meg dícséri a mellem, hogy milyen formás, csókolni való, meg hogy a kezére áll, meg hogy milyen jó sima a combom, és hogy milyen aranyos, pihe-puha tündéri a hasam, azóta én is sokkal jobban kezdem magam érezni a testemmel kapcsolatban, és jobban elhiszem, hogy szép
idő kellett hozzá, de megszoktam végre, hogy lehetek szép, és ő mennyire szépnek tart :D
Szia!
A párod hogy viszonyul hozzád?Szokott bókolni,dícsérni?Ha igen,akkor nincs ok az aggodalomra!Kicsit te is járj el többször társaságba a barátnőiddel és engedd ki a gőzd! Hidd el a párod azért van veled,mert téged szeret!
Próbáld meg elfogadni a tested, hisz semmivel sem vagy különb más lányoknál! Mindenki talál magában hibát, ezért ember!
nő vagy, tele vagy ösztönökkel, hormonokkal.
tanulj harcművészetet, az megadja az önkontrollt.
Próbáld meg magad elfogadni, nem a mell méretétől leszel nő, hanem a viselkedésedtől, kisugárzásodtól.
Ha negatív leszel és mindig ezen agyalsz, az hosszú távon tényleg kifog hatni a viselkedésedre és a hangulatodra is ami nem lesz jó a kapcsolatodnak. Ha szeret a barátod akkor nem nagyon foglalkozik az ilyen jellegű adottságaiddal sztem :) Gondolj bele másnak mennyi baja van, milyen betegségekben szenvednek. Ehhez képest ez igazán semmiség, ne tulajdoníts neki jelentőséget.
Hozzátenném, hogy kis mell párti vagyok :D
24f
én ismertem egy lányt,akinek tényleg nem volt melle. de semmi. lapos volt mint egy kislány. DE: a pasik megőrültek érte!! h miért? mert egy vagány,kedves,érzelmes,mindig vidám csaj volt,plusz,pont nem érdekelte a melle mérete. sőt! szűk felsőket hordott. pultosként dolgozott, ahol rengeteg fiúval találkozott,sose volt gondja,mert egyszerűen sugárzóan gyönyörű volt. senkit se érdekelt a melle
tedd magadat rendbe. fiatal vagy,vékony. kicsi a melled naés? majd ha gyereked lesz megnő. nekem 70b-s volt a méretem,most 2 gyerek után 85b. úgy h visszafogytam,de a mellem nagy maradt..
és aki azt írta h mindenki csúnyábbnak látja magát mit amilyen,az meg nem komplett,ne hallgass rá,nem az ő hozzáállása a normális és szerencsére nem ez az általános sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!