Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kismellű lány vagyok. Úgy érzem, azért vagyok "nemnormálisan" fétékeny a barátomra, mert nem vagyok elégedett magammal. Ebből ki lehet valahogy gyógyulni?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, 1 éve kapcsolatban a barátommal. A legkisebb dolgokon is ki tudok akadni, de úgy, hogy saját magamtól is megijedek. Szerintem ez azért van, mert utálom a testemet. Nagyon vékony vagyok, nincsenek szinte melleim... Félek, hogy a barátom meg fog csalni, mert "rájön", hogy nálam sokkal jobb csajok is vannak... Ha elmegy bulizni, vagy csak beszél egy csajismerősével, már idegbeteg leszek, de ezt próbálom neki nem mutatni, viszont engem felőröl ez az egész, tönkretesz. Hogy lehetne ebből kigyógyulni?2011. máj. 29. 16:26
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Tegnap 11:03-nak: nekem sincs mellem konkrétan, én is úgy nézek ki, mint egy kislány. Egy cipőben járunk. :) Köszönöm a vigasztalást! :)
2011. jún. 1. 09:21
12/14 anonim válasza:
a 75 b meg a 85 b az a kerület méret, ha a mell nől akkor nem csak a kerület nől, hanem a kosár is, tehát b s ből C s lesz pl
13/14 anonim válasza:
Nem azért fog más lányokhoz járni, mert kicsi a mellméreted (véleményem szerint ez is relatív egyébként), hanem azért mert így viselkedsz vele, ha folyton, gyakorlatilag ok nélkül szidod, el fog hagyni. Én azt mondanám, hogy ne nekünk, hanem neki mondd el ezt a dolgot, és valószínűleg meg fogja érteni, és sokkal jobb kapcsolatotok lehet. F
14/14 anonim válasza:
a kiss mellből plasztikai műtéttel vagy push up melltartóval lehet kigyógyúlni
a féltékenységből: ha veled van, akkor annak van vmi oka, nem? nem csak a mellméret egy lány mértékegysége. Milyen a személyisége? kedves? őszinte? házias? okos? szereti a szexet?
egyébként van akinek a ropi lányok tetszenek, van akinek a húsosabbak, erre sincs szabály
F28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!