Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogytam egy dekát sem?

Miért nem fogytam egy dekát sem?

Figyelt kérdés
1 hónapja taposógépezek, hullahoppkarikázok, kitöréseket és guggolásokat csinálok valamint felüléseket. Odafigyelek a kajálásra is, nem eszem zsíros dogokat, édességet, kenyeret sem, főként zöldséget, gyümölcsöt, zöldségleveseket, túrót és főt tojás fehérjét eszem. Egy dekát nem fogytam, kicsit sem lett laposabb a hasam és a fenekem sem.

2015. febr. 2. 17:40
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

*főtt

És ha az idő engedi, biciklizem is.

2015. febr. 2. 17:42
 2/23 anonim válasza:
lehet hogy a futás hatásosabb lenne.
2015. febr. 2. 17:46
 3/23 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy sokat eszel.
2015. febr. 2. 17:58
 4/23 A kérdező kommentje:
Nem eszem sokat, kb fele annyit, mint eddig.
2015. febr. 2. 18:01
 5/23 anonim ***** válasza:
Na ezek azok a mozgásformák, amik nagyjából semmit nem fogyasztanak. A guggolás, kitörés, felülés csak formál, a hullahopp állítólag "hejj de jót tesz a hasnak" (ennek ellenére még senkit nem ismerek aki fogyott volna vele, inkább csak városi legenda) taposógép meg...többet ér egy óra séta Budán hegynek fel, meg hegynek le. Gyümölcsben ott a gyümölcscukor, zöldséglevesbe ha már beledobod a leveskocká(ka)t és a vegetát meg a sót, már majdnem mindegy hogy azt eszel, vagy 10-20 deka csirkemellet. Túróval sem vagy előrébb, ha a 40%-osat veszed a 20 helyett.
2015. febr. 2. 18:07
 6/23 A kérdező kommentje:
Nem használok leveskockát meg vegetát sem. Nem vagyok kövér csak egy kis felesleg van rajtam.
2015. febr. 2. 18:19
 7/23 A kérdező kommentje:
Amúgy ha a gyümölcs se jó akkor mi a faszomat kell enni? Itt mindenki a gyümölcsöt a zöldséget meg a túrót hajtogatja.
2015. febr. 2. 18:28
 8/23 A kérdező kommentje:
Csirkemellett nem fogok venni 1400 Ft-ért.
2015. febr. 2. 18:35
 9/23 anonim ***** válasza:

Egy hónap alatt ne várj csodát.

A szervezetednek idő kell az átállásra. Amikor elkezdesz edzeni az első hónap arról szól a szervezetednek, hogy bepánikol, mi ez az újdonság? Ami kalóriát elégetsz azt sos-ben elkezdi pótolni a legkisebb kajaadagból, amit magadhoz veszel. Kb másfél hónap kell ahhoz, hogy a mérlegen is látványos eredményeket vegyél észre. Viszont az izomzatod már elkezdett átalakulni, ha cm-ben is mérnéd magad a kezdetektől akkor biztos lennék benne, hogy már lenne változás. Ezért szokták cm-el is méregetni magukat az ilyen edzéseket végzők.

Ha a második hónap végén sem tapasztalsz semmilyen változást, akkor viszont tényleg el kell gondolkoznod az edzés vagy a diéta változtatásán.

2015. febr. 2. 18:53
 10/23 anonim ***** válasza:
A csontos csirkemell csak 950ft.Gondolom meg tudsz birkózni vele.
2015. febr. 2. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!