Miért nem fogytam egy dekát sem?
Én csak kilencest nem értem, miért válaszol normálisan ilyen stílusra:
"Amúgy ha a gyümölcs se jó akkor mi a faszomat kell enni? Itt mindenki a gyümölcsöt a zöldséget meg a túrót hajtogatja."
Nem tudom miért nem fogytál. Ha továbbra sem megy, akkor nézesd meg a pajzsmirigyedet.
Meg az is igaz, hogyha nincs rajtad sok felesleg akkor sokkal nehezebb fogyni, mert a nagy túlsúlyból- a közhiedelemmel ellentétben - könnyebb fogyni, mert a szervezet sokkal szívesebben égeti a zsírt, ha jó sok van belőle, mivel sok a szabad zsírsav a vérben...még azért ne add fel, légy türelemmel.
Én amúgy sosem szoktam mondani, hogy a gyümölcs nem jó. Jó az, nyilván nem eszel meg napi 3 kiló banánt, és amúgy sem a Superbody-ra készülsz.
A taposógép is jó, én is szoktam taposni és nekem használ.
Mellesleg tök mindegy mi, csak legyen izommunka. Hiába mondják, hogy ezzel vagy azzal a mozgással nem lehet fogyni, ez nem igaz, mert ha izommunka van, akkor van kalóriaégetés. Ennyi.
Persze van amelyik mozgásforma megfelelő táplálkozás mellett segíti az izomépítést, és van amelyik nem, de ha kevesebbet eszel, mint amennyi kalóriát felhasználsz, akkor nincs olyan mozgás amitől - persze megfelelő mennyiségben végezve, nem 3 guggolásra gondolok - ne lehetne fogyni.
Diéta alatt pedig nem lehet izmot építeni, bármit csinálsz.
Itt mindig mindent lefikáznak.
mennyi a magasságod súlyod?
ha nagy túlsúlyod van akkor menne le, ha nincs vagy kevés, akkor persze, hogy lassabb
centiket méred? abban lehet hogy változott a tested és az a fontosabb!
Mert egy deka fehérjét nem eszel. Diétában a fehérje a legfontosabb, de te helyette gyümölcsöt eszel. Hallottad már azt a szót hogy gyümölcscukor?
Nem muszály megvenni 1400ért a csirkemellet. Meg lefogyni sem muszály.
írd már a le a méreteidet az istenit
lehet 40kg vagy 180 centihez
akkor semmivel sem fogsz fogyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!