Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogytam egy dekát sem?

Miért nem fogytam egy dekát sem?

Figyelt kérdés
1 hónapja taposógépezek, hullahoppkarikázok, kitöréseket és guggolásokat csinálok valamint felüléseket. Odafigyelek a kajálásra is, nem eszem zsíros dogokat, édességet, kenyeret sem, főként zöldséget, gyümölcsöt, zöldségleveseket, túrót és főt tojás fehérjét eszem. Egy dekát nem fogytam, kicsit sem lett laposabb a hasam és a fenekem sem.

2015. febr. 2. 17:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Én csak kilencest nem értem, miért válaszol normálisan ilyen stílusra:

"Amúgy ha a gyümölcs se jó akkor mi a faszomat kell enni? Itt mindenki a gyümölcsöt a zöldséget meg a túrót hajtogatja."

2015. febr. 2. 20:19
 12/23 A kérdező kommentje:
Persze és én leszek a nem normális... Csak rohadtul nevetséges, hogy minden kajára azt modjátok, hogy nem jó. Kíváncsi vagyok ti mit esztek akkor.
2015. febr. 2. 21:41
 13/23 anonim ***** válasza:
Gondolom, már nincs miből fogynod. Azt írod, hogy nincs rajtad felesleg.
2015. febr. 3. 08:51
 14/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért nem fogytál. Ha továbbra sem megy, akkor nézesd meg a pajzsmirigyedet.

Meg az is igaz, hogyha nincs rajtad sok felesleg akkor sokkal nehezebb fogyni, mert a nagy túlsúlyból- a közhiedelemmel ellentétben - könnyebb fogyni, mert a szervezet sokkal szívesebben égeti a zsírt, ha jó sok van belőle, mivel sok a szabad zsírsav a vérben...még azért ne add fel, légy türelemmel.

Én amúgy sosem szoktam mondani, hogy a gyümölcs nem jó. Jó az, nyilván nem eszel meg napi 3 kiló banánt, és amúgy sem a Superbody-ra készülsz.

A taposógép is jó, én is szoktam taposni és nekem használ.

Mellesleg tök mindegy mi, csak legyen izommunka. Hiába mondják, hogy ezzel vagy azzal a mozgással nem lehet fogyni, ez nem igaz, mert ha izommunka van, akkor van kalóriaégetés. Ennyi.

Persze van amelyik mozgásforma megfelelő táplálkozás mellett segíti az izomépítést, és van amelyik nem, de ha kevesebbet eszel, mint amennyi kalóriát felhasználsz, akkor nincs olyan mozgás amitől - persze megfelelő mennyiségben végezve, nem 3 guggolásra gondolok - ne lehetne fogyni.

Diéta alatt pedig nem lehet izmot építeni, bármit csinálsz.

Itt mindig mindent lefikáznak.

2015. febr. 3. 09:35
 15/23 anonim ***** válasza:

mennyi a magasságod súlyod?

ha nagy túlsúlyod van akkor menne le, ha nincs vagy kevés, akkor persze, hogy lassabb

centiket méred? abban lehet hogy változott a tested és az a fontosabb!

2015. febr. 3. 09:48
 16/23 anonim ***** válasza:

Mert egy deka fehérjét nem eszel. Diétában a fehérje a legfontosabb, de te helyette gyümölcsöt eszel. Hallottad már azt a szót hogy gyümölcscukor?

Nem muszály megvenni 1400ért a csirkemellet. Meg lefogyni sem muszály.

2015. febr. 3. 12:07
 17/23 A kérdező kommentje:
Szóval most meg már csak az fogy le aki csirkemellet eszik? Csomó ismerősöm szabadult meg 20-30 kilótól csirkemell nélkül...
2015. febr. 3. 13:20
 18/23 anonim ***** válasza:
Te már lehet, hogy sovány vagy, nem tudsz tovább fogyni.
2015. febr. 3. 13:24
 19/23 anonim ***** válasza:

írd már a le a méreteidet az istenit

lehet 40kg vagy 180 centihez

akkor semmivel sem fogsz fogyni

2015. febr. 3. 13:35
 20/23 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok 65 kg.
2015. febr. 3. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!