Ti mikor fogytatok diéta elkezdése után? Sokszor olvasom azt, hogy "-mit vársz 2héttől mikor a felesleg sem 2hét alatt ment rád? "
Akik elkezdtetek fogyókúrázni mégis mikor és hogyan kezdtetek el fogyni?
Mikor indul be a fogyás?És ha már beindult akkor "meddig tart"?
Kinél hogyan volt?
Nem az érdekel,hogy mi az általános elmélet,hanem az érdekel,hogy ki hány kilóról hány kilóra fogyott mennyi idő alatt és hogyan indult be a fogyás(egyből vagy hetek múlva stb.)
Igen,még jobban megerősítettél benne,hogy irány a doki:)
Sok sikert!
Szerintem akkor is alaptápanyag, és nélküle nem igazán boldogul a szervezet, nézd meg az alábbi videót, és a zsírról is rá fogsz jönni egy két dologra.
hozzáteszem az energianyerést zsírból nem úgy értettem, hogy amikor a test a saját zsírsejteit /zsírdepó, háj/ kezdi el oxidatív folyamatok útján főként aerob környezetben visszabontani ketonokká, ketontestekké és sejtszinten energiát nyer a test, természetesen úgy tud, én a direkt zsírbevitelből történő energianyerésre gondoltam
azt viszont valaki árulja el, hogy hogyan tudok fogyni normál ütemben napi 350 g szénhidrát mellett 75 kg-os súllyal? egyszerű, 7000 kcal a minimum amit edzésen /heti 12 óra/ használok el, tehát minden relatív, nekünk bringásoknak a szénhidrát az üzemanyag bizonyos intenzitás felett vagy bizonyos hosszúságú intenzitás felett, ezzel késletetjük az anyagcserefáradást,/amikor a glikogénkészletek leürültek minimálisra az izomból és a májból, és a vércukorszint se magas már, de a mozgás még tart, na ilyenkor jön az energiaszelet stb, / nézd meg a Tour-t ott is tömik magukba a gélt meg az energia szeleteket, nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!