Van rajtam egy kis felesleg (has, comb) szeretném leadni. A hasizom erősítő gyakorlat elég a zsírégetéshez diéta mellett, vagy mit tegyek?
Zsírégetéshez aerob mozgásformára van szükséged, ez alacsonyabb intenzitáson végzett monoton mozgás, pl. séta, futás, bicikli. A jó tempó az, ha kérdeznek, akkor még tudsz válaszolni, de egy hosszabb beszélgetésre már nem lenne erőd.
Heti legalább három ilyen edzést ajánlanék, egyenként 30-60 percesek legyenek.
Mellette persze csinálhatsz hasizmozást is, ha izmos hasra vágysz. :)
2-esnek tökéletesen igaza van. Annyit hozzátennék, hogy nincs helyi zsírégetés. Ha több kalóriát égetsz el, mint amit beviszel fogyni fogsz. Hogy milyen sorrendben fogysz, azt a szervezeted fogja eldönteni.
Ráadásul a hasizom egy elég kicsi izom, azzal nem sok kalóriát égetsz el és van pár gyakorlat, ami a derekadat is nyírja... :(
Nem mondom, hogy ne csinálj semmi hasizom gyakorlatot, de attól fogyást ne várj, meg én mértékkel csinálnám!
"Minden nap futok 6 km-t es 8 perc hasizom es farizom erősítő gyakorlatokat végzek. Fogyni fogok?"
-Azt hittem érthetőek voltak az eddigiek...
Nyilván attól függ, mennyit eszel. Azért a napi 6 km az már tényező, amellett jó eséllyel lehet negatív a napi kalória mérleged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!