Hogyan tudnák lefogyni szeptember 1ig?
15 éves ,164 cm magas , 52 kilós lány vagyok. 57 kiló voltam 3 hét alatt lefogytam kilót,de több felesleget sehogysem tudok leadni.Napi 2x eszek , 2x futok (kb 20 percet) és 2x edzek lábra és hasra. Ami nagyon fontos ,hogy a zöldségek közül csak a krumplit eszem meg.
Milyen gyakorlatokat ,ételeket javasoltok? Amit meg szeretnék közölni az az ,hogy (legkésőbb) szeptember végére kockahasat szeretnék .
Szerintetek lehetséges ez?
Szia én anno kövér kisgyerek voltam ,de sikerült lefogynom nos. én a biciglizést javaslom neked. elöször is mindennap 1 30-60 perc !Az étkezésről pedig annyit ,hogy gyerek vagy fejlődő szervezet tehát enned kell .... nos én azt ajánlom reggelizz bőségesen (barna,rozs,volkorn,teljeskiörlésű kenyeret) sonkaval és sajtal ebédre is főzelék hús stb vacsira husit/Sajtot és gyümölcsöt is ehetsz bármikor ,ha megkívánod kivéve banánt az elég magas szénhídrát tartalmú
zöldséget és húst bármekkora mennyiségben ehetsz napközben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!