Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Napi 1300kaloriat eszem, van...

Napi 1300kaloriat eszem, van rajtam 9kg felesleg. Ti mennyi ido alatt szabadultatok meg kaloria szamolassal a sulyfeleslegtol?

Figyelt kérdés
Az etkezeseim nagy resze zoldsegbol all, husbol es joghurtbol.Nasinak almat szoktam enni, vagy mandarint. Napi szintent 1300kaloriat eszem es 2naponta 40 percet tornazok. Nem eszem semmi fele kenyeret es a teszta feleket is kizartam, bar heti egyszer meg engedek magamnak egy kis csokit, vagy muzli szeletet. Eddig nagyon sok edesseget ettem, de inkabb csak idegi alapon. A kaloriabazis-on azt mutatja, hogy heti 1kg lemegy majd hetente, de orulnek neki ha megosztanatok velem a ti tapasztalaitaitokat. 155cm es 58kg vagyok.. lany

2013. dec. 9. 16:53
 1/3 anonim ***** válasza:
A heti egy az kb igaz, nekem két hónap alatt ment le 9 kiló kalóriaszámolással (1200 körül, de torna nélkül).
2013. dec. 9. 19:40
 2/3 anonim ***** válasza:

A 9 kilót szépen le fogod adni tavaszra, ha az év végi ünnepek nem csábítanak nagy falásokra.

Hal, hús, tojás, zöldségek. Biztos siker!

2013. dec. 9. 20:20
 3/3 anonim válasza:
itt az a fontos ha leadtad a kilókat ne jöjjenek vissza ezért érdemes nem abbahagyni ezt az életmódott. Én ezzel már leadtam 10kg és próbálom átalakítani az életmódomat erre az életvitelre egy héten egyszer én is engedek a kisértésnek ezt az edzőm ajánlotta is ;) kitartást kitartást és kitartást aztán megszokod :)
2013. dec. 10. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!