Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi felesleg lenne rajtam?...

Mennyi felesleg lenne rajtam? (kép)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szerintetek mennyi felesleg van rajtam? Hogyan adhatnám le ? Már régóta edzek,de ettől jobban nem csökken le a tesztzsírom.Mondjuk a kajára nem ügyelek,azt eszek ami épp van :/

1. [link]

2. [link]

Az a baj,hogy a hasamon és a csípőmön van zsír.A képeken úgy néz ki mint ha széles lenne a csípőm,de nem csak zsír meg kis izom van ott mert ha a kezemmel lefeszítem akkor semmi dudorodás nincs oldalra.Ha befeszítem a hasam megfeszítem magam akkor még kicsit kockás a hasam is,de hiába mert ha nincs befeszítve akkor meg tudom markolni rajta a felesleget :(

Pld itt egy kép,ezen olyan mint ha nem volna felesleg mert még kockás is,de ha nincs befeszítve és és nem szorítom lefele akkor nem látszik.Főleg ha ülök akkor végkép sok zsír van mivel jobban összegyűl,rendesen meg tudom fogni és elég vastag.

3. [link]

Magasságom 175cm súlyom 79-80kg

2013. nov. 21. 21:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
nincs rajtad felesleg, felejtsétek már el ezt a sztereotipiát, hogy egy pasinak csont és bőrnek kell lennie.
2013. nov. 21. 21:08
 2/23 anonim ***** válasza:
Nincs rajtad felesleg, tök jól nézel ki.
2013. nov. 21. 21:13
 3/23 A kérdező kommentje:

Köszi,de szerintem meg van kb 3 kg.Amúgy a 2--es kép a leg régebbi.Ilyesmi testzsírt szeretnék elérni

[link]

2013. nov. 21. 21:15
 4/23 anonim ***** válasza:

Nekem a te tested sokkal jobban tetszik, mint ez.

És szerintem ezzel rohadtul nem vagyok egyedül.

Nem szabad túlzásba esni sem. Szerintem sokan örülnének, ha így néznének ki...

2013. nov. 21. 21:19
 5/23 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. te sokkal "élethűbb" vagy mint ő, és nem mellesleg nekem nem tetszenek az ilyen "mindenhol kilóg a kockám, ott is ahol nincs.:D" pasik. te így vagy jó, ne menj se lejjebb, se feljeb :)
2013. nov. 21. 21:22
 6/23 A kérdező kommentje:
Azért azt nem hinném :D Max az 3-mas kép amit linkeltem magamról még az elmegy,de egy nagy 0-a az is a csávó teste mellett.
2013. nov. 21. 21:23
 7/23 anonim ***** válasza:
hány nő kell hogy leboruljon eléd, hogy elhidd?:DDD én női szemmel mondom hogy jó vagy, és nem csak én mondom :)
2013. nov. 21. 21:25
 8/23 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy ? :D
2013. nov. 21. 21:27
 9/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyi zsír lehet rajtad de nagyon jól nézel ki :O Női szemmel nézve tökéletes,férfias,masszív felépítésed van,kár lenne ilyen eresre szálkásítanod magad
2013. nov. 21. 21:30
 10/23 anonim ***** válasza:
Az milyen kecses, hogy minden képen kilóg az alsógatyád a nadrág alól...
2013. nov. 21. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!