Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi felesleg lenne rajtam?...

Mennyi felesleg lenne rajtam? (kép)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szerintetek mennyi felesleg van rajtam? Hogyan adhatnám le ? Már régóta edzek,de ettől jobban nem csökken le a tesztzsírom.Mondjuk a kajára nem ügyelek,azt eszek ami épp van :/

1. [link]

2. [link]

Az a baj,hogy a hasamon és a csípőmön van zsír.A képeken úgy néz ki mint ha széles lenne a csípőm,de nem csak zsír meg kis izom van ott mert ha a kezemmel lefeszítem akkor semmi dudorodás nincs oldalra.Ha befeszítem a hasam megfeszítem magam akkor még kicsit kockás a hasam is,de hiába mert ha nincs befeszítve akkor meg tudom markolni rajta a felesleget :(

Pld itt egy kép,ezen olyan mint ha nem volna felesleg mert még kockás is,de ha nincs befeszítve és és nem szorítom lefele akkor nem látszik.Főleg ha ülök akkor végkép sok zsír van mivel jobban összegyűl,rendesen meg tudom fogni és elég vastag.

3. [link]

Magasságom 175cm súlyom 79-80kg

2013. nov. 21. 21:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Sztem jo vagy. :)

A belinkelt keped tul mü, olyan pasi nekem nem kene.

22L

2013. nov. 23. 14:00
 22/23 anonim ***** válasza:

Amit el szeretnél érni, az pfúj... Amilyen most vagy az szerintem tökéletes. Őszintén mondom, nagyon jól nézel ki! Izom is van, nagyon kicsi husi is, pont jó.

L20

2013. nov. 25. 13:57
 23/23 anonim válasza:
ha nem tetszik az ahogy kinézel akkor ne itt kaparj össze magadnak önbizalmat hanem tegyél azért hogy olyan lehess amilyen lenni akarsz. de őszintén megmondom neked, hogy így is jól nézel ki.lehet hogy azt hiszed, mi lányok szeretjük az olyan pasikat amilyet linkeltél. ez részben igaz. gyönyörködni nagyon szeretünk. de inkább egy olyan pasi tetszik mint amilyen te vagy.
2015. jan. 11. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!