Aerobic heti hányszor? Van rajtam 3-4 kiló felesleg.15 /lány
6után nem eszel... Idióta, ezt verik a fiatalokba, hogy koplaljanak. Szerinted mennyire tesz jót a szervezetnek,hogy 12-15órán át nem kap tápanyagot? 3óránként enni kéne csak az nem mindegy, hogy miből mennyit és mikor.
Amúgy heti 4x kéne kb.
most valószínű hogy ő ezt ismeri, erről hallott, szóval szerintem ezért nem kell leszólni
szerintem meg nem szükséges ilyen későn enni, minek? most azér egyen, mert az alvásidő túl hosszú és 3 óránként enni kéne
és miért kell hogy állandóan legyen a gyomrodban valami? még meg sem emésztetted az előzőt és már rápakolsz?
a félreértés elkerülése érdekében szegezzük le, hogy én nem koplalok és nem is koplaltam
nyugodtan menj aerobicra vagy táncra, akármire
Azt mondják, hogy napi félóra elég. Heti háromszor ha egy órát mozogsz, az elég.
Konditeremben heti egyszer gyúrsz (rendesen ám) egy izomcsoportra, mert a pihenőidő is fontos.
Úgyhogy, innen nézve, ha csinálsz mást is, heti egy elég. Ha otthon tornászol kazettára, cd-ra, akkor három.
15 évesen nem diétázunk. Ha este nem eszed magad tele, az nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!