Szerintetek hány kilót kellene leadnom? 14/L
a testtömegindexed jó, de ettől függetlenül az ideálisnál kövérebb vagy. én is ezzel hitegettem magamat, de rájöttem, hogy hiába mondja az index, attól még igenis zsíros a hasam meg a combom! szóval kezdésnek olyan 5-10 kilót, aztán meglátod, hogy kell-e még (mivel mindenkin máshogy oszlik el)
első voltam
Csak semmi drasztikus fogyókúra 14 évesen, mert aztán egész életedben le-föl fognak szaladgálni a kilók, ami nem lesz szép. Sportolj, nasizz kevesebbet, ne igyál meg minden undi cukros vackot és valószínűleg el fognak indulni azok a kilók szépen lassan lefele. (gyorsan koplalva fogyni azért sem jó ötlet, mert ha a bőröd nem tudja követni, akkor lötyögni fog rajtad)
Én amúgy a helyedben nem a kilókat számolnám, hanem a tükröt nézném. Látni fogod, amikor már jó, de így látatlanban mondanék 7-8 kilót.
Köszönöm. :)
Sportolok rendszeresen (karate), de nyáron nincs edzés, ezért felszedtem egy pár kilót..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!