Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Utolso kilok? Mar csak 5 kilo...

Vcolin kérdése:

Utolso kilok? Mar csak 5 kilo felesleg maradt rajtam, fogyas utan.

Figyelt kérdés
Mit ajanlatok , mostmar hogyan etkezzek , sportoljak , mert ugyhallottam ezt a bizonyos "par" kilo a legnehezebb leadni? Ha vannak tapasztalataitok-e .
2013. nov. 6. 18:51
 1/3 anonim válasza:

Mennyit fogytál már?

ÉN 8.hó 5-én kezdtem és 10 kg-ot fogytam de ég 10-15 szeretnék.

Amúgy szerintem ha egészségesen étkezel akkor sikerülni fog

2013. nov. 6. 19:11
 2/3 anonim válasza:
Én is 8. hó 5-én kezdtem, akkor 172 cm-hez voltam 87 kg, most 72 vagyok, de még 10-et szeretnék leadni. A kérdésedre pedig válaszként visszakérdeznék, hogy mit jelent nálad az utolsó 5 kg?
2013. nov. 6. 23:50
 3/3 anonim ***** válasza:
hát ezt átérzem, épp ez a helyzet nálam is. én annyit csináltam hogy kicsit nyomtam még a sport részén, de így is csak fél kg megy egy héten. ez valószínűleg nem is nagyon mehet egyszerűbben, de csak egy kicsit több türelem kell hozzá és kész :) nekem is 5 kg maradt, vagyis most már csak 4. hajrá hajrá!
2013. nov. 7. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!