Hogy fogyhatok le kb. tavaszra 10 kilót, mert elegem van hogy csúfolnak és céloznak hogy van rajtam felesleg nem vagyok vékony!?
Figyelt kérdés
Sose leszek modell alkat, de egy formás testet elfogadnék.
Most 63 kilo vagyok és duci, és szeretnék jó testet fogyni egy 10est.
Mivel menne ez? Mert az osztáybol is mindig célozgatnak ...meg persze magam miatt is akarnék fogyni.
2013. nov. 1. 21:52
1/2 anonim válasza:
Menj el mondjuk konditerembe, vagy kezd el sportolni valamit. Ne egyél 4 órával lefekvés előtt, és ne egyél sok tésztát, fehér kenyeret, zsíros ételeket. Egyél helyettük sok zöldséget, gyümölcsöt, és kevésbé zsíros húsokat. Vagy például mindennek csak a felét edd meg annak amit eddig ettél.
2/2 anonim válasza:
63 kiló??? és hány centi magas? Mert ha te 83cm magas vagy és 63 kiló akkor jogos a kövér jelző. De egy átlagos embernél 63 kiló a legjobb. nem tudom ki az a balf...sz aki csúfol téged de ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!