Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi felesleg lenne rajtam?...

Mennyi felesleg lenne rajtam? (kép)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szerintetek mennyi felesleg van rajtam? Hogyan adhatnám le ? Már régóta edzek,de ettől jobban nem csökken le a tesztzsírom.Mondjuk a kajára nem ügyelek,azt eszek ami épp van :/

1. [link]

2. [link]

Az a baj,hogy a hasamon és a csípőmön van zsír.A képeken úgy néz ki mint ha széles lenne a csípőm,de nem csak zsír meg kis izom van ott mert ha a kezemmel lefeszítem akkor semmi dudorodás nincs oldalra.Ha befeszítem a hasam megfeszítem magam akkor még kicsit kockás a hasam is,de hiába mert ha nincs befeszítve akkor meg tudom markolni rajta a felesleget :(

Pld itt egy kép,ezen olyan mint ha nem volna felesleg mert még kockás is,de ha nincs befeszítve és és nem szorítom lefele akkor nem látszik.Főleg ha ülök akkor végkép sok zsír van mivel jobban összegyűl,rendesen meg tudom fogni és elég vastag.

3. [link]

Magasságom 175cm súlyom 79-80kg

2013. nov. 21. 21:06
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Mellékes :D
2013. nov. 21. 21:39
 12/23 anonim ***** válasza:
20 éves vagyok
2013. nov. 21. 21:50
 13/23 anonim ***** válasza:
Ez az izomzat mennyi idő alatt jött össze?
2013. nov. 21. 21:57
 14/23 A kérdező kommentje:
hát olyan 1- 1,5 év :) De ezt nem mondanám izomzatnak :D
2013. nov. 21. 21:59
 15/23 A kérdező kommentje:
ide inkább 1,5 év :)
2013. nov. 21. 22:00
 16/23 anonim válasza:
Szedtél valami? Szabad- vagy mesterséges súllyal edzel?
2013. nov. 22. 02:21
 17/23 anonim ***** válasza:
Szia. Mivel nincs sok zsír rajtad ezért + aerob mozgással és szálkásító diétával 1 hónap alatt simán elérheted, azt a "szálkás" formát amit szeretnél.De szerintem, így is jó a fizikumod, sajnos a "kockahas-eres kéz stb." nagyon túlértékelik.
2013. nov. 22. 07:06
 18/23 anonim ***** válasza:
Ba.zsd meg.. ember, már-már irigyellek is. Ez jó!
2013. nov. 22. 10:11
 19/23 anonim válasza:
A kép, amit küldtél, hogy "ilyen szeretnél lenni" undorító! Sokkal szexibb vagy annál az izomdugasznál. :D Amit megmarkolsz, az a bőröd, ne rinyáljál! :D
2013. nov. 22. 11:13
 20/23 A kérdező kommentje:

Köszi:D 1 hónap alatt elérném :o hmmm Tavasszal nekikezdek.

Saját testsúlyos edzést végzek már 2 éve,előtte 1 év kondi.De abbahagytam,mert rettentően szétcseszi az ember izületeit és fele olyan erős nem leszel mint ha húzódzkodnál.Hiába súlyozol,de csak a sulyozásba leszel erős nem a mindennapi életbe.A saját testsúlyostól a mindennapi életbe is erősebb leszel most ezalatt értem (mászás,szorítás stb) olyan dolgok ami a való élebe is kellenek.,bunyóba is sokkal erősebb leszel ;) :D De ennek ellenére szokott lenni olyan hogy egy héten 1x súlyozunk.Ja és nem szedek semmit :D

2013. nov. 22. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!