Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan dobjam le ezt a par...

Hogyan dobjam le ezt a par felesleget?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar,hogy van rajtam par plusz kilo is es mindenkepp meg szeretnek tőle szabadulni. Sportos eletmodot folytatok tanev kozben balett, nyaron tenisz telen pedig sielek,de megsem tudom leadni.

A gondom azzal van hogy kb semmit nem eszek meg. 3eves korom ota nem eszek hust,halat es tojast, a zoldsegeket szintugy gyűlölöm. Mit ajanlotok? 15/l 170/57

#felesleg #fogyás.dieta
2015. jún. 4. 16:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Inkább azt írd le, mi az, amit megeszel. :)
2015. jún. 4. 17:18
 2/6 A kérdező kommentje:

Rendkivul egeszsegtelen, de szinte csak tésztat eszem, es leveseket.

Anyukam mar néha teljesen megorul tolem:)

2015. jún. 4. 17:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Gyümölcsöt és tejterméket sem eszel? Nem mintha ajánlanám őket fogyáskor (bár már amelyiket), de elég kevés marad... Ha nem eszel tejterméket, akkor az zöldségmentes növényi táplálkozás, elég nonszensz. Oké, az állati zsír is ott van még, de bizonyára azt sem eszed.

Miből viszed be a fehérjét, azt is gabonából? De mi van a lizin aminosavval? A gabonák kegyetlenül rosszak benne, ha jól emlékszem.

2015. jún. 4. 17:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, a legtobb gyumolcsot es tejtermeket megeszem.Sajnos feherjet nemigazan viszek be a szervezetembe. Emiatt eleg beteges vagyok es sulyosan verszegeny.
2015. jún. 4. 18:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Pszichológushoz kéne menned, ha tényleg nem bírsz normálisan enni. Valami hiba történhetett a fejedben, s ettől már teljesen tönkremegy a szervezeted.
2015. jún. 4. 22:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt,mielőbb beszelek valakivel!
2015. jún. 5. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!