Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan dobhatnám le ezt az...

Hogyan dobhatnám le ezt az 6-7 kiló felesleget végre?

Figyelt kérdés
Lassan 5 hónapja próbálkozom. Sajnos futni nincs mindig időm, csak 2-3 hetente, de a suliba busz helyett már gyalog járok, este pedig guggolok, fekvőtámaszozok, ugrókötelezek, felülésezek, napi 5x-6x étkezem (este 6 után már semmit nem eszem), cukrosat, zsírosat, alig eszem, tésztát is csak nagyon ritkán, csak vizet, illetve ízesítetlen zöld teát iszom, sok zöldséget fogyasztok, és mégis, ez alatt az idő alatt mindössze 1,3 kilót fogytam, még mindig pocakos vagyok..:( Valamit rosszul csinálok? Min változtassak?
2015. máj. 31. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nincs miből fogyni.. Hány cm és kg vagy? Esetleg egy képet mellékelhetnél, úgy még pontosabban meg lehet mondani, hogy kéne-e fogynod vagy sem.
2015. máj. 31. 15:29
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát, eléggé picike vagyok, 151 cm, és már fogalmam sincs hány kiló, sajnos elromlott a mérlegünk.

Fogyni pedig lenne honnan....

[link]

2015. máj. 31. 16:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia.Szerintem 6 után is egyél, de inkább fehérje legyen, pl egy fehérjeturmix.

Ami gyakorlatokat végzel, az inkább súlyzós edzésnek megfelelő, ez nagyon jó, és kell is, utána mindenképp pótold a fehérjét plusz kis cukrot.

Futás nem biztos hogy megfelelő neked a zsírégetésre, mert ha kardió edzésnek felel meg akkor izmot használsz, tehát nem a zsírból nyeri a szervezet az energiát, nem a zsírt fogja bontani.

Az étrend rendkívül fontos, ezt Te is nyilván tudod, azt kell megtudnod, hogy az alapvető életviteledhez és a tömegedhez mennyi a napi kalóriaszükségleted (pl. www.kaloriabazis.hu) .

Utána ki lehet számolni hogy mennyivel kevesebb kalória kell hogy heti maximum 1 kilót fogyjál.

Ebből már lehet számolni. Kb. 2g/testsúlykilogramm fehérjét vigyél be (4kcal/g), telítetlen zsír a teljes kalória 20-25%-a legyen (9kcal/g), a maradék pedig összetett szénhidrát(4kcal/g).

Szerintem zsírégetéshez inkább aerob edzést végezz. A legjobb, ha lábbal végzed a mozgást (bicikli, gyaloglás, ellipszis tréner). Időtartam 40-60 perc legyen EGYFOLYTÁBAN, a monotonitás nagyon fontos.

Erőssége csak éppen annyi legyen hogy ne kapkodd a levegőt, ne legyél kifulladva, de ne is 1-es fokozaton csináld mert akkor csak a lendület visz. A legjobban akkor van beállítva az erősség ha enyhén lihegsz, szaporább a pulzusod, de közben folyamatosan tudsz beszélni.

Remélem tudtam segíteni, én januártól 22 kilót fogytam idáig ;)

2015. máj. 31. 23:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Az még eszembe jutott, hogy bevehetsz aerob edzés előtt valami zsírégető gyorsító kiegészítőt, én 1000mg-os L-karnitint szoktam szedni kb.60 perccel edzés előtt. Nyilván nem csodaszerek, de azért segítenek. :)
2015. máj. 31. 23:27
 5/7 anonim válasza:
Ha az én barátnőm lennél nem akarnám hogy ennél vékonyabb legyél :D
2015. jún. 1. 16:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2015. jún. 1. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd el:

[link]

2015. jún. 2. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!