Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek fogytam vagy csak...

Szerintetek fogytam vagy csak vizet veszítettem?

Figyelt kérdés

1 hete elég keveset eszem és ritkán ahhoz képest mint előtte, és semmi nasi.

Úgy jön ki hogy mikor dolgozok akkor csak kb 1 liter folyadékot iszok meg aznap kb.(takarítói állásom van 12-13 órában)

Amikor nem akkor 2-3 litert.

Nem állok le lazsálni, mindig csinálok valamit, van mikor csak fél 3 kor kerül ebédre sor.

A mérleg szerint, amikor ott mértem magam nappal nem éhgyomorra akkor voltam 64,7 kg.

Ma reggel éhgyomorra voltam 64,5 kg.

160 cm és 65,5 kg voltam 1 hete.

De az én mérlegem nekem mindig nagyobb számokat mutatott, vagy lehet hogy 2-3 kg ingadozásaim vannak naponta.

Lehetséges hogy fogytam vagy csak víz veszteség lenne?

Az az igazság hogy nem érzem magamat éhesnek, mert annyira neki koncentrálok a munkának hogy meglegyen az aznapi teljesítményem, hogy nem figyelek az éhségre.

Csak akkor veszem észre hogy enni kéne már valamit mikor már elkezdek intenzíven remegni, mint aki full ideges.

Egyébként mikor nem dolgoztam akkor sokat ettem unalomból, megszokásból.

Reggel megszoktam inni 2 dl házi tejet kávéval + 1 szelet fehér kenyér vajjal uborkával, ebédre csirkemájpörkölt vegyes savanyúsággal keverve, cukros teával.

Vacsora uborka.

Lehet hogy ki kéne cserélni az elemet a mérlegben, tavaly karácsonyra kaptam?

2015. jún. 28. 09:28
 1/2 anonim válasza:
Ha az a célod, hogy könnyebb légy, és nem számít, hogy ez szinte mind izomvesztésnek az oka, akkor mindent jól csinálsz.
2015. jún. 28. 10:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyes jól mondja. Nem valószínű hogy ez fogyás. Igen lehet akár víz is. A 64,7-64,5 az simán a reggeli üres gyomor. A 65,5-64,5 szerintem egyszerűen a kevesebb kaja. Azonnal visszaáll ha megint úgy eszel mint ez előtt.
2015. jún. 28. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!