3 kilót fogytam 1 hónap alatt mégsem látszik sem centiben sem a ruháimon akkor honén és miként ment le 3 kiló?
Mindég ugyanazon a ponton mérem a súlyomat éhgyomorra reggel.
És lassacskán ment lefele minden méréskor kevesebb.
Attól is függ, hogy a kiindulóslyod mennyi. Egy 50 kg-osnál a -3 kg szépen meglátszik, egy 100 kg-osnál nem igazán.
Centiméterben kellene azért látszódnia.
Könnyebbnek érzed magad egyébként? kényelmesebbek a ruhák egy kicsivel legalább?
67 kiló voltam mikor megmértem magam és elkezdtem a kalóriákat számolgatni.
Most 64 kg vagyok.
De lehet befolyásolja a menszeszem is mert kb menszesz előtt álltam mikor megmértem magam és olyankor 1 kg simán több vagyok.
De most is előtte vagyok mégsem vagyok azóta több.
Nem tudom megmondani hogy azóta kényelmesebb lett e a ruháim mert eleve nagyobb ruhákban járok egy ideje és elég bőek.
A régi ruháimba még 15 kiló mínusz kell.
Passzos felsőket szoktam felhúzni mostanában, kaptam őket, de a hasam ugyanolyan hurkás, szerintem cseppet sem kisebb.
A centi mérő szalaggal is elégé bajban vagyok.
Mert eleinte csak a combom közepét mértem, de aztán rájöttem hogy a seggem partja alatt a legvastagabb és utána már ott kezdtem el mérni.
Nem tudom hogy mennyire kell megfeszíteni a szalagot.
Én mindig úgy mértem hogy éppen hogy csak hozzám ér a szalag hogy nem mozdul el a szalag.
mérni úgy kell, hogy ugyanott, ugyanúgy, különben nem sok értelme van.
Érdemes naplót vezetni, feljegyezni. Több helyen is leeht mérni, pl. a combon 2-3 helyen is, hasnál én pl. mindig ugyaott mérem, köldöknél. de ott is lehet több helyen is. csipőt is, mellbőséget is.
Akkor lehet hogy centiben van változás csak én mérem össze vissza mindig másutt ?
Elég 1-2 cm-el odébb mérni és máris más az eredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!