14 éves lány vagyok,62 kiló. Ezt le szeretném adni 2 hónap alatt, de nem tudom hogyan és valami biztonságos módszert keresek. Tudtok jó ötleteket?
Még fejlődésben vagy. Az a 62 kiló nem sok, én is ennyi voltam ilyesmi koromban, hidd el, hasznosulni fog a """fölösleged""", ha azt teszed, amit írok:
Figyelj oda, hogy lehetőleg egészségesen étkezz(nem kell keveset enni!) és rendszeresen mozogj valamit! Találj egy sportot, ami tetszik!
Hogy mit szeretnél? A 62 kg-odat leadni?
Nem elsősorban az a lényeg, hogy hány éves vagy, hanem milyen magas.
Biztonságos egészséges módszer: sok zöldség, kevesebb hús, tojás, hal, és még kevesebb gyümölcs. Ennél egészségesebb nincs.
kevés hús? kevés gyümölcs?
hadd egyen délelőtt már egy almát, vagy körtét, a hús pedig egészséges és tápláló(a fehér és vörös húsok egyaránt), az más kérdés, hogy mennyire zsíros fajtát eszik, de ebben a korban szerintem nem kell rá annyira figyelni mint pl. egy középkorú diétázónál.
Látjátok, hogy kiforgatjátok a szavaim. A kevesebb, nem azt jelenti, hogy kevés, hanem, hogy kevesebb mint a zöldség, ergo a zöldségfélék legyenek az elsők, majd utána a hús és végül a gyümölcs, ami pontosan azt jelenti, hogy 1-2 alma délelőtt.
Lehet, hogy olvasni tudtok, de értelmezni nem.
Ne fogyózzatok.
Utolsó, neked is azt ajánlom, amit a kérdezőnek! (első válaszoló vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!