Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Most akkor fogytam vagy csak...

Most akkor fogytam vagy csak ilyen nagy a napi súly ingadozásom?

Figyelt kérdés

32 napja számolgatom a kalóriákat és mérem a súlyom majdnem minden nap, 20 alkalommal a 32 napból.

Ezek az az adatok jöttek ki.

67 kg

66kg

66,4

65,9

65,9

65,3

65,3

65,9

65,5

64,9

64,8

65,3

65,2

64,5

64,1

64,6

65,4

64,6

64,5

65,1 kg ez a mai.

Cm-ben 1-2 cm eltérés van.

De majdnem ugyanennyi mindig sőt még 1 cm több is néha.

Mell 90-91 cm szokott lenni.

Has 94-95 cm.

Csípő 105-ről 103 most.

Kar 29 cm

Derék 80 cm, mindég ennyi.

comb 59-62 körül.

Vádli mindig 36 cm.

Boka 20-22 cm.

Nyak mindig 33 cm.

alkar 23 cm most de volt már 25-is.

mell alatt közvetlen 79 cm.

Létezik hogy ennyit ingadozik a cm -is föl és le?

Egyébként most meg van még a havim is a vége fele járok.

5-dik napja van meg ma.

Még 2 nap mire vége teljesen.

1600-1700 kalória körül eszek mostanában.

Esetleg csökkentsem a mennyiséget?

2015. máj. 14. 08:01
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
158 cm vagyok 27 éves.
2015. máj. 14. 08:03
 2/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nem mérd magad minden nap, mert csak elveszíted a motivációdat, elkeseredsz, ha esetleg kicsit ingadozik felfelé. Mérd magadat hetente 1x.

Egyébként nekem ebből az jön le, hogy szépen fogysz, csak hát nem lehet szupergyorsan, hanem szép lassan, hónapról hónapra leadni a túlsúlyt. Most egy hónap alatt fogytál kb. 2,5 kg-ot, mert gondolom a menszesz miatt is lett 65 a végére.

Ez szép eredmény, a centik viszont fura, hogy alig változnak.

Az oké, hogy számolod a kalóriákaat, de miből jön összeaz 1600? Hús, zöldség, zojás iylesmik? Vagy szénhidrát?

Mit és mennyit sportolsz? A mozgással a centik is meg fognak mozdulni. Formásodni fogsz, még akkor is, ha a súlyod nem változik lényegesen.

2015. máj. 14. 08:35
 3/19 A kérdező kommentje:
Tükörtojás, túró, tejeskévé,pörkölt, 2-3 naponta 1-2 szelet fehér kenyér, levesek, rántott levesek, rántott főzelékek, fasírt, rántott hús,üdítő,krumpli, krumplipüré, húslevesek tészta nélkül, vaj,virsli, párizsi,paradicsom, savanyú uborka, tejföl.
2015. máj. 14. 09:01
 4/19 anonim ***** válasza:

Ezek közül alig van valami, amire én személy szerintme azt tudnám mondani, hogy jó étkezés. Nem csak fogyókúra esetén, de egyébként is.

Ha valóban fogyni akarsz, és ugye nem is keveset, akkor ezt újra kellene gondolni, és elkezdeni edzeni mellette.

2015. máj. 14. 09:08
 5/19 A kérdező kommentje:

Az az igazság hogy nem nagyon van miből válogatni.

Külön vásárolni nem igazán telik rá.

Bár lehet ha külön vásárolnék akkor csak azt enném és nem kívánnám meg a más főztjét.

Csak nem engedhetem meg magamnak, ha egészséges ételeket vásárolnék akkor sokkal többe jönnék ki én egyedül mint az egész család együtt véve.

Tojás, túró, és tej ami mindig van.

2015. máj. 14. 09:17
 6/19 anonim ***** válasza:

Túl gyakran mérsz, így csak összezavarodsz.

Jelölj ki a héten egy napot, és azon a napon mindig ugyanabban az időben mérj (pl szombat reggel).

Ezekben az adatokban a folyadékháztartásod miatti ingadozásodtól kezdve minden benne van, tök irreleváns ilyesmit elemezni.

2015. máj. 14. 09:23
 7/19 anonim ***** válasza:

Ez nyáron főleg nem igaz, hiszen a piacon a szezonális zöldségeket, gyümölcsöket olcsón meg lehet venni. Egy teszkós fagyasztott zöldségkeverék is párszáz forint, amit lehetne enni sültkrumpli helyett pl.

Meg ott van az üdítő...helyette a sima víz vagy ásványvíz se horibilis összeg, viszont ha ilyen cukros szarokat fogsz inni, akkor nem kell csodálkozni az eredményeken.

Sportolni meg lehet ingyen is: otthon tornázni, aerobicozniakár youtube-on is lehet keresni edzéseket, lehet futni, gyalogolni...stb.

2015. máj. 14. 09:26
 8/19 anonim ***** válasza:

Én a tejes és a gabonás cuccokat hagynám, de adatok alapján így is fogysz. Mármint a trend, az csökkenő.

De hogy miért méred magadat naponta..

2015. máj. 14. 09:38
 9/19 anonim ***** válasza:

Saját családod van, vagy szüleiddel élsz? Dolgozol? Edzel valamit?

A súlyod ingadozása könnyen lehet a víz miatt is. Ha egy vagy két napig szénhidrátban gazdagabban étkezel, lsd. tészta, kenyér könnyen lehet, hogy a megkötött víz miatt látszik többnek a súlyod.

A centiket mindig ugyanott és ugyanúgy méred?

Pl. combnál nem mindegy, hogy egyenesen állsz vagy behajolsz miközben méred (esetleg, hogy jobban lásd a mért számot) a két testtartás között 1-2, de akár 3 centi különbség is mutatkozhat.

2015. máj. 14. 10:04
 10/19 A kérdező kommentje:

A combomat a legvastagabb ponton mérem , egyenesen állok és úgy fogom körbe, volt hogy úgy mértem hogy a lábamat feltettem a székre derékszögbe áll a lábam úgy kényelmesebb és még a szalag sem esik ki a kezemből de úgy 1-2 cm-el kevesebb az eredmény.

Üdítőt nem minden nap iszok csak hetente 1-2 alkalommal 2 litert.

Egyébként édesítőszeres teát szoktam inni.

Cukrot csak a reggeli tejeskávémba teszek kb fél kávéskanálnyit 3 dl-be.

Cukrot csak az édes főzelékekbe teszünk, és a szülőknél lakom.

Szoktam tornázni napi fél órát vagy sétálni fél órát.

2015. máj. 14. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!