Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Most akkor fogytam vagy csak...

Most akkor fogytam vagy csak ilyen nagy a napi súly ingadozásom?

Figyelt kérdés

32 napja számolgatom a kalóriákat és mérem a súlyom majdnem minden nap, 20 alkalommal a 32 napból.

Ezek az az adatok jöttek ki.

67 kg

66kg

66,4

65,9

65,9

65,3

65,3

65,9

65,5

64,9

64,8

65,3

65,2

64,5

64,1

64,6

65,4

64,6

64,5

65,1 kg ez a mai.

Cm-ben 1-2 cm eltérés van.

De majdnem ugyanennyi mindig sőt még 1 cm több is néha.

Mell 90-91 cm szokott lenni.

Has 94-95 cm.

Csípő 105-ről 103 most.

Kar 29 cm

Derék 80 cm, mindég ennyi.

comb 59-62 körül.

Vádli mindig 36 cm.

Boka 20-22 cm.

Nyak mindig 33 cm.

alkar 23 cm most de volt már 25-is.

mell alatt közvetlen 79 cm.

Létezik hogy ennyit ingadozik a cm -is föl és le?

Egyébként most meg van még a havim is a vége fele járok.

5-dik napja van meg ma.

Még 2 nap mire vége teljesen.

1600-1700 kalória körül eszek mostanában.

Esetleg csökkentsem a mennyiséget?

2015. máj. 14. 08:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy ez mondom, de ilyen hozzáállással nem fogsz olyan eredményeket elérni, amilyeneket szeretnél. Pl. heti 4 l üdítő szerintem még egy nem fogyókúrázónak is sok, nézd meg, egy dl-nek mennyi a cukortartalma. Tolod magadba a sült krumplit, liszttel, cukorral sűrített főzelékeket, rántott húsokat, pörköltöt, napi fél órát sétálsz, és várod a csodát.

Ez így sajnos nem jó. Sokkal egészségesebb, tápanyagban gazdagabb Jó ételeket kellene enni, és minőségi mozgást végezni, nem kell minden nap, de min. heti 3x 45 percet. Pl biciklizés, futás, gyorsgyaloglás, súlyzós edzések, aerobic...stb.

2015. máj. 14. 10:40
 12/19 anonim ***** válasza:
11-essel egyetértek,ez így csak arra jó,hogy tartsd a szintet.Az 1600 kcal jó,de nagyrészt üres kalóriák.Rántott leves,tészta,krumpli,stb.Fehér liszt,cukor panírozás,édességek,cukros üditők kilöve,felesleges.Az egészséges étkezés nem kerül sokkal többe,mert hosszabb ideig nyújtja a telítettségérzetet.Míg a cukros,lisztes sz@roktól hamarabb megéhezel.Akkor melyik is az olcsóbb?A mozgás is fontos.Bármilyen edzést választhatsz,akár otthon,akár teremben.Legyen kardio,és súlyzózás,erősítés.De a kaja a legfontosabb.És ne mérd magad napi szinten.Én hetente egyszer mérem,és tökjó làtni a mínusz 0,5-1 kilókat,meg a -1-2 centiket.
2015. máj. 14. 11:14
 13/19 A kérdező kommentje:
Értem! Rendben , köszönöm a válaszokat.
2015. máj. 14. 11:52
 14/19 anonim ***** válasza:

Csak hogy tudd, egy jóval egészségesebb étrend nem kerül többe... Ha sült káposztás rizsen élnétek, azt mondanáém, igen, drágább a jó étkezés,. de így?

Üdítők? Nekem aztán nem telne ilyen fölösleges,értelmetlen, fogyást akadályozó dolgokra. Igyál vizet, esetleg limonádét, de cukor nélkül, természetesen. Ne tegyél cukrot a kávéba, meg lehet szokni, nekem sokáig tartott és trükkösen, de a kávé maga nem kötelező, élvezetből végképp nem (ha csak a koffein kell, akkor lenyomod akár üresen és kész. de valami tejféle is enyhíti, ebben az étrendben már mindegy, hogy pár korty tej van-e benne).

Azt kell mondjam, nem látom az igyekvést. OK, nem főztök külön, értem. Megeszed a rántott húst, azzal is lehet fogyni, nem akkora gond, de legalább valami szezonális olcsó zöldséget egyél hozzá. Nem hiszem el, hogy nem telik rá, üdítőre meg igen.

De étrend ide vagy oda, egész sokat eszel egy fogyókúrázóhoz és lassan, de fogysz is. Úgyhogy Nálad nem kifejezetten akadályozó tényező, bár az egészség miatt nem ártana javítani, de a közérzet és energiaszint is változni tud egy jobb étrenddel.

2015. máj. 14. 11:58
 15/19 anonim válasza:

ne halgass a károgókra, ha sportolsz mellé, akkor jó az 1600 kcal, másodlagos, hogy mit eszel.

Nekem nem tűnik ez rossznak, 2 kiló egy hónap alatt, teljesen ideális.

2015. máj. 20. 17:32
 16/19 anonim ***** válasza:

Mindenképpen elsődleges, hogy mit eszik valaki. Ha másodlagos lenne, akkor nem lehetne megbetegedni ételektől, nem lehetne hormonzavarokat, emésztőrendszeri betegségeket kapni amik aztán a testsúlyra is hatással vannak.

Vagy egy jó öreg rák, infarktus, eléggé elsődleges hogy kialakul-e vagy sem, és kajálás minőségén múlik, kevésbé a mennyiségen (bár annak is van jelentősége!)

2015. máj. 20. 17:36
 17/19 anonim válasza:

hiába mondod, a _fogyás_ szempontjából másodlagos, egy év alatt semmi baja nem lesz tőle.

ha sikerült beállni az alacsonyabb kalóriaértékre, akkor lehet foglalkozni azzal, hogy teljes értékűbb legyen.

2015. máj. 20. 17:47
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha ócska dolgokat eszik valaki és emiatt megbetegszik, akkor nem tud fogyni, hiába visz be kevesebb kalóriát. Csak ha már kb. semmit sem eszik, gondolj a pm. alulműködésre, vagy az afrikai éhezőkre.
2015. máj. 20. 17:54
 19/19 anonim válasza:

[link]

ezzel befejeztem a vitát.

De hogy valami értelmeset is írjak:

Nem baj, ha mindennap megméred a súlyod, de akkor ne csak érzésre próbáld megmondani, hogy fogytál-e, hanem tedd be Excelbe és rakj rá egy 3-5 napos mozgóátlagot, egy pillanat alatt látni fogod, hogy merre tartasz.

2015. máj. 20. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!